O nama

Sadržaj

Sandzaklive.rs uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde. Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmira pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu. Sadržaj portala se od nastanka do danas konstantno povećavao i napredovao.  Danas se na Sandzaklive portalu objavi veliki broj vijesti dnevno. Sandzaklive.rs je vjerovatno jedini nezavisni internet medij u Sandžaku iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija, pa je sadržaj našeg portala i zbog toga najprivlačniji našim čitateljima.

Posjećenost

Prema podacima Google Analyticsa za mjesec decembar 2018. godine, naš portal je imao preko 600.000 posjeta što ga čini najposjećeniji portalom u Sandžaku. Sandzaklive.rs ima i android aplikaciju sa preko 4000 preuzimanja.

Oglašavanje

Sandzaklive.rs, osim što je najposjećeniji internet medij u Sandzaku, zasigurno je i najuspješniji kada je u pitanju internet oglašavanje. Dugogodišnjim ulaganjem u razvoj internet oglašavanja u Sandžaku i konstantnom inovativnošću, veliki broj domaćih klijenata je uvidio prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih skupina i izabrao upravo naš portal kao strateškog partnera u online marketingu.

Sandzaklive.rs na društvenim mrežama i mobilnim uređajima

Sandzaklive.rs na Facebooku ima preko 100.000 fanova, što također potvrđuje lidersku poziciju našeg portala. Sandzaklive.re na društvenim mrežama ima nekoliko stranica i grupa.

Komentari
+1 # Danilo Grbović 2019-06-21 12:04
Dobar dan,

Obraćam Vam se ispred agencije Executive group, a u ime jednog od naših klijenata.

Da li bih mogao da dobijem vaš kontakt telefon, kako bih mogao da vas pitam u vezi saradnje i plasiranja teksta na vašem portalu?

Nadam se vašem brzom i pozitivnom odgovoru.

Unapred hvala i pozdrav,
Danilo Grbović
060/7071 052
Prijavi moderatru

Ovaj članak nije moguće komentarisati

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari