Muhamedu Ramusoviću osumnjičenom za prebijanje Jelene Krstić određeno zadržavanje do 72 sata

Beranac Muhamed Ramusović koji je prije osam dana brutalno pretukao samohranu majku Jelenu Krstić (31) je uhapšen i sproveden nadležnim organima.

Charged with Domestic Assault 963x492 

On je osumnjičen za krivično djelo nasilničko ponašanje, a nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Jelenu Krstić (31) iz Nikšića, koja radi u JP Sportski centar Berane je, kako je saopštila Uprava policije, pretukao Muhamed Ramusović, koji u policiji slovi za bezbjednosno interesatnu osobu i koji jetada bio u alkoholisanom stanju.

Njega je policija nakon toga privela i podnijela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, ali ga je nakon saslušanja Tužilaštvo pustilo da se brani sa slobode. Potom je pod pritiskom javnosti vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković naredio da se ispita postupak Osnovnog tužilaštva u Beranama povodom ovog slučaja. 

Komentari  
+8 # Olivera 2019-11-05 19:19
Pijandura i nasilnik bi trebao da ostane malo duže iza rešetaka. Da se odvikne od alkohola i agresije. Da je na mene naleteo, zapamtio bi me majčin sin za sva vremena.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click