40 DANA OD UBISTVA DJEVOJKE (26) – Osumnjičeni za zločin Jetmir u bjekstvu, niko ne zna gdje je, sumnja se da je NAPUSTIO CRNU GORU

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Osumnjičeni Jetmir i dalje izmiče pravdi

Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre tačno 40 dana, a potera za njenim navodnim dželatom Jetmirom Gočajem i dalje traje.

Službenici Uprave policije su, shodno međunarodnoj poternici NCB Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara 2023. godine, izvršili provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali ga nisu pronašli, te su ispitali njegove prijatelje.

“Jetmirovi prijatelji su svi do jednog rekli da ga nisu videli uopšte. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu”, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Tamošnja policija dala je saopštenje u kojem je navela da “rade sve što je u njihovoj moći”.

“Službenici Uprave policije su, shodno međunarodnoj poternici NCB Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara 2023. godine, izvršili provere u cilju lociranja i lišenja slobode lica Jetmira Gočaja, državljanina Crne Gore, tokom kojih nije locirano prisustvo navedenog lica na poznatim lokacijama u Crnoj Gori. Operativne aktivnosti Uprave policije su i dalje u toku, a sa svim utvrđenim činjenicama upoznati su nadležni organi Republike Srbije zvaničnim kanalima. Napominjemo da Uprava policije, u okviru svojih zakonskih mogućnosti, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u ovom slučaju”, saopštili su iz policije.

Inače, danima nakon zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži. Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja.

Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom Gočajem (24), osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio Ivanu Krivokapić (26) u njenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara.

“Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke i usled uznemirenja javnosti”, kazala je tada portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Kako je ranije saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, naredbom o sprovođenju istrage Gočaju se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

Inače, kako smo u međuvremenu saznali, Jetmir je u danima nakon Ivaninog ubistva redom kontaktirao prijatelje iz Beograda pozivajući ih iznenada da se vide, najverovatnije kako bi sebi osigurao alibi.

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.