Žele skloniti 'Zukorlićev' bilbord koji čestita 'Dan Sandžaka'

Prenosimo članak Večernjih novosti bez izmjena

bilbord 620x0

Filijala stranke narodnog poslanika u Skupštini Srbije u Beranama istakla provokativne plakate

STRANKA pravde i pomirenja filijala stranke narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorluća, tri dana nekažnjeno i za sada bez posledica provocira pravoslavni živalj u Beranama, čestitajući im Dan Sandžaka 20. novembar.

Da podsetimo, u Beranama su Srbi sa oko 43 odsto većinski narod, dok Crnogoraca ima oko 31 odsto, i nema dileme, nikoga od njih ne interesuje taj datum niti tvorevina čiji naziv pripada prošlosti, pa čak ni dobar deo onih oko 18 odsto Bošnjaka i muslimana koliko ih živi u Beranama.

- Plakat sa ovom sadržinom smo već jednom skinuli, ali se on pojavio bez dozvole vlasnika bilborda. Preduzećemo nove mere kako bi ova poruka bila uklonjena, rečeno je „Novostima“ u Komunalnoj policiji u Beranama, gde je plakat izazvao ogorčenje kod poštenog sveta.

(Večernje novosti)

Komentari  
+31 # Ponos Bihora 2019-11-17 17:45
Mnogo su posteni u Berane posebno cetnici sve sto pripada Bosnjacima zelili bih da zabrane e ne moze vise da nas ima jedan posto a ne 18 u Beranama ima da ga proslovima Hajrli vi sloboda Bosnjaci ponosni
Prijavi moderatru
+24 # KANGAL 2019-11-17 18:04
Što se bune,kad se zna ( tj. vrlo dobro svi znaju) dokle se prostire Sandžak....A to,o 18 % muslimanskog življa u opštini Berane ( bez Petnjice ) mogu da objese mačku o rep. Opština Berane ima 30 % Bošnjaka muslimana ( bez opštine Petnjice,koja je 100 % bošnjačka,tkz. Gornji Bihor )...Ali i da ih je 1 % to je Sandžak ( do Lima sigurno i još malo preko Lima)...Uostalom 20.november 1943 g. je spomen na zasjedanje ZAVNO Sandžaka u Taslidži ( Pljevljima),dakle u južnom Sandžaku,kada je cjelokupna teritorija Sandžaka dobila jedan vid državnosti,koji je trebalo još 1945 g. da bude najmanje dvije autonomije u okviru Srbije i Crne Gore,ili, najviše,status republike u okviru Jugoslavije...Ali,Srbi nisu dali...Jer ni tada,ko ni sada ,Bošnjaci se malo za šta pitaju....A pogotovo o autonomiji i ne daj Bože nezavisnosti !
Prijavi moderatru
-15 # Olivera 2019-11-17 18:05
Iz ovog i drugih članaka se vidi koliko je Srbija tolerantna država kad su njene Sandžaklije u pitanju. U CG nekima smeta kada se samo čestita dan Sandžaka, a šta bi rekli da vam svake dve nedelje neko iz SDA palamudi od specijalnog statusa, pa sve do secesije tog istog Sandžaka. Pa udruživanje sa šćiptarima na osovini Albanija- Kosovo- Sandžak. CG bi trebala da zna da je 1/2 Sandžaka njena teritorija, dok je druga u Srbiji. Mi u Srbiji vazda slušamo Suljka, Škrijeljčeta, Enisa, Curićku i ostale kako internacionalizuju pitanje Sandžaka, pa se pitam da li se misli na celokupan, ili samo srpski deo? A ko se misli samo na srpski deo, onda Srbija treba da reaguje, a ako se misli na oba dela, onda i CG treba da izrazi svoj zvanični stav.
Prijavi moderatru
-8 # Olivera 2019-11-17 18:06
Ovako mi u Srbiji smo prinuđeni da gledamo ružnu Suljkovu facu na naslovnim stranama novina kad dođe na njega red da izjavi nešto o samobitnosti Sandžaka. Lakše je nekad poslušati ga, jer je takav orator da mu i veliki komičari mogu pozavideti, pa nas tada i dobro zasmeje, ali ipak ostaje gorčina što to vazda radi a nikako da odgovara. Kao da je pričao vic, a ne kršio teritorijalni suverenite i ustav države.
Prijavi moderatru
+19 # Elvira Pepic 2019-11-17 18:36
Kako vas nije sramota eeeee koga briga broj srba ili Muslima? Lijepo pise cestitka za stanovnike Sandzaka, alooo breee ko je naviko da se skrivaju prava Bosnjaka.
Prijavi moderatru
+24 # Djore 2019-11-17 18:43
Kakva bre Srbija, kakav Sandzak... Za koju deceniju srbe ce da ubije bela kuga a muslimane Nemacka pusta...
Prijavi moderatru
-24 # Brada 2019-11-17 19:32
Sveti Zukimije GUBITAS i Sandzak? To mu ga dodje kao nebo i zemlja.
Jedina vrijednost ovog svetog Zukimija GUBITASA je u MANIPULACIJAMA SA BALJOVIMA:
Prijavi moderatru
+12 # Ponos Bihora 2019-11-17 20:04
Licmejru jedan uvazeni Muftija sto smije reci u BG iliPg Sarajevu to ni jedan Bosnjak ne smije u Sarajevo reci ali sta cemo tako to radi Muftija boji se Stvortelja a ne stvorenja kao ti
Prijavi moderatru
+1 # Zulfikar 2019-11-18 15:20
Ne obracajte paznu na ovog sto se krije iza imena "BRADA" ovaj je jedan obicni pas koji nije ni bosnjak a po najmanje musliman!
Prijavi moderatru
+9 # Sandzaklija 2019-11-17 20:16
Dje nas ima i 1% bicemo vecina kad tad
Prijavi moderatru
+11 # Dzeno 2019-11-17 21:21
Gledajte beranski pijani cetnici.
Prijavi moderatru
-2 # Pešter 2019-11-18 16:23
zUKORLIĆ JE NAJVEĆA ISTORIJSKA PREVARA BOŠNJAKA,.Razbucao našu svetinju Islamsku zajednicu,zamajava narod praznom pričom a njegova imperija sve bogatija.U Beogradu samo lupeta .Pitanje zašto za četiri godinje nije izbrisao izmišljenu IZ iz regista ,ako država neće zašto ne podnese ostavku,neće nego se smuca po tabloidnim tv-.GLAS NEĆE DOBITI NIKAD VIŠE-
Prijavi moderatru
+3 # Olivera 2019-11-18 18:16
Na tvoj nije ni računao, jer si ti samo jedna u nizu pešterskih dvonožnih ovaca koja glasa za Suljka. A Muamer vam je jedini sposoban da vam obezbedi i puteve i hipodrom i džamije i škole kurana i humanitarnu pomoć svake vrste........ I da ne blejite poput ovaca, možda bi se čovek još više i potrudio.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click