"Jedna bezbjednosno interesantna osoba je uspjela da napavi pometnju u trenuku dok je pokušavala da izađe iz kafića, a nikakve tuče niti potezanja pištolja", saopšteno je

20190815160852 c72a9029 f30f 4b25 8e79 97ab17af9ac2

Mjesto gdje je navodno bila tuča (Foto: Jadranka Ćetković)

Nije bilo tuče u ugostiteljskom objektu u centru Bijelo Polja, nezvanično je saopšteno "Vijestima" iz Uprave policije nakon što je objavljeno da je oko 15 časova došlo do incidenta.

"Jedna bezbjednosno interesantna osoba je uspjela da napavi pometnju u trenuku dok je pokušavala da izađe iz kafića, a nikakve tuče niti potezanja pištolja", saopšteno je.

Vijesti nezvanično saznaju da se radi o Bjelopoljcu D. Š. Iz Uprave policije je nezvanično saopšteno da je D.Š. napravio pometnju.   

"Bjelopoljac D.Š. se nalazio u društvu bezbjednosno interesantnih osoba, što je bio razlog što su službenici policije pokušali da ih identifikuju. U tom trenutku D.Š. je napravio pometnju i zapeo za jednog policajca, ali tuče nije bilo niti potezanja pištolja", saopštili su iz policije.

"Vijestima" je ranije nezvanično rečeno da su nepoznate osobe nakon incidenta potezale pištolje, ali da do pucnjave nije došlo. 

Ubrzo potom na lice mjesta je stigla interventna jedinica bjelopoljske policije.

Izvor:Vijesti.me