Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen. Ko nikada nije pogrešio, neka baci prvi kamen - kažu crno-beli

sp radovanovic 620x0

Rukometni klub Partizan oglasio se povodom incidenta koji se desio na utakmici prvog kola plej-ofa Super rukometne lige Srbije u Novom Pazaru, kada je došlo do fizičkog kontakta dva igrača kluba iz Humske - kapitena Milomira Radovanovića i Darka Stevanovića.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti.
- Ono što je Milomir uradio na utakmici u Novom Pazaru je izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo. Osim ako stvarno poznajete Milomira. Dobroćudnog diva, studenta KPA, sportistu i dete za primer. Kapitena u pravom smislu reči.

I ako ste nekada uživo gledali rukomet. Pravi muški, agresivni, surovi i ponekada brutalni sport. Sport u kome su koškanja i gurkanja, kada puls i adrenalin dodirnu nebo, sastavni deo igre i utakmice kao događaja. Koškanja sa sudijama, publikom, protivnikom, a neretko i sa najboljim drugom iz svlačionice.

Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac. Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen.

Ko nikada nije pogrešio – neka baci prvi kamen – stoji u saopštenju Partizana.  

Izvor:novosti.rs