Hit komšijska priča iz Priboja: Komšiji ugradio ometač kako ne bi imao TV kanale

Priboj – Oduvek se znalo da muž pomera antenu, a žena govori kakva je slika, međutim u televizijski program jednog Pribojca izgleda da se umešao i komšiluk.

vlasta 1024x576 

Naime, Vlastimir Damljanović tvrdi da mu je komšija ugradio ometač signala i da zbog toga ne može da “uhvati” nijedan program, pa se na njegovom tv ekranu umesto rijalitija i dnevnika koje bi kao svaki Srbin gledao, ne može uhvatiti ni slika ni ton, pa je prinuđen da gleda u plafon.

“Svu tehniku sam kupio novu, al uzalud. Signala nema pa nema i ja umesto da gledam televizor kod sebe kući, idem po komšiluku ili gledam u plafon”, kaže Vlastimir.

On je komšiju na kog sumnja da mu remeti televizijski program čak i prijavio nadležnim organima.

“Suludo je da u vreme kad u svakoj kući ima po nekoliko televizora, ja ne mogu da gledam čak ni jedan jedini, koji sam pošteno kupio. Radnici iz Emisionih tehnika i veza su došli na lice mesta i utvrdile da je sve u redu, tako da jedini uzrok za to što ja nemam signal može biti ometač, iskreno se nadam da će u ovom mom slučaju reagovati policija za tehnološki kriminal”, priča Vlastimir. 

Rina i PP Media

Komentari  
+23 # NP 2019-10-28 21:18
"... na njegovom tv ekranu umesto rijalitija i dnevnika koje bi kao svaki Srbin gledao, ne može uhvatiti ni slika ni ton..."

Kupi komšiji odelo!
Ako su još u pitanju Pinkov dnevnik i rijaliti programi za kojima žališ, kupi mu i to bolje odelo. Nisi ni svestan od čega te je komšija spasao.
Prijavi moderatru
-9 # zz 2019-10-28 21:54
A moze li ovaj na Pinku i Hepy TV da gleda naseg HODZU ZLUKOMANA? Pa jedino su tu rijality programi na celu sa Seseljem i Zlukomanom.Ako njih ne mozes da gledas,onda si stvarno uskracen za velika remek dela budalestina.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click