Simović poručio Vučiću - Nema potrebe da brineš o Crnoj Gori, već da cjelinu svoje pažnju usredsrediš na zaštitu građana Srbije

Predsjednik Nacionalnog koordinacionolg tijela, Milutin Simović, poručio je predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, da nema potrebe da brine o Crnoj Gori, već da bi bilo dobro da cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije.

dfg65 

"Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti nedostajuće proizvode, kao što smo u Srbiji kupili hranu o kojoj govori predsjednik Srbije. Ima država gdje je moguće s njihovim trgovinskim kućama ugovoriti kupovinu robe proizvedene u trećim zemljama, a da vam ne bude oduzeta kao što se to nama desilo sa respiratorima na tržištu Srbije", navodi se u Tviter poruci Simovića.

On naglašava da su posebno zahvalni za najavljeni dodatak od dva respiratora, koja bi Aleksandar Vučić donirao na bazi dogovora sa liderom NSD.

"Pretpostavljamo kao izraz brige za navodno ugroženi srpski narod u Crnoj Gori. Nema potrebe za tim. Ne kalibriramo u Crnoj gori medicinsku opremu po nacionalnim frekvencijama. Crna Gora je odgovorna i organizovana građanska država koja je u stanju da i u najtežim okolnostima pandemije koronavirusa svakom svom građaninu obezbijedi maksimalni mogući nivo zdravstvene zaštit", zaključuje Simović. 

Komentari  
+11 # mehmed 2020-03-27 22:13
AFERIM POSTOVANI SIMOVICU..

SUVERENA CRNA GORA CE PREZIVJETI I BEZ TIH POKLONA...

PREZIVJELA JE I OPASNIJI VIRUS : " VIRUS SPC "
Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2020-03-29 15:35
Simoviću, ako zatreba respiratora, znaš gde se možeš obratiti. Ne u Tiranu, već u Beograd.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click