Policija u Sjenici još nije uspela da locira i uhapsi Denisa P. koji je osumnjičen da je prošle subote, u selu Gornja Vapa kod Sjenice, ubio Asmira Metovića (29) i teško ranio njegovog brata Almira Metovića (27)

11 tragaju 620x0

Najčitanije danas 

MADA je cela Pešterska visoravan "pod blokadom", policija u Sjenici još nije uspela da locira i uhapsi Denisa P. (na slici) koji je osumnjičen da je prošle subote, oko 14 časova, u selu Gornja Vapa kod Sjenice, ubio Asmira Metovića (29) i teško ranio njegovog brata Almira Metovića (27).

Veruje se da se krije po pešterskim selima i da pokušava da se prebaci u Crnu Goru, a potom u Bosnu i Hercegovinu. Mada je "pročešljala" mnoga sela i katune uz granicu sa Crnom Gorom, policija još nije ušla u trag osumnjičenom. Prema nezvaničnim informacijama, njega sa druge strane granice "čeka" i policija Crne Gore.

- Ovo je samo jedan pravac kojim beže počinioci. Moguće je da će Denis P. pokušati da se dokopa Kosova, a mi se nadamo da će se nakon skrivanja sam prijaviti - kaže naš izvor iz MUP. (Novosti)