Beograđanin pucao u suprugu pa sebi u glavu pored bebe u kolicima

Beograđanin D. J. (25) koji je večeras ispalio više hitaca iz pištolja u svoju suprugu T. J. (25) na Novom Beogradu dok je pored njih bila njihova beba u kolicima, a potom pucao sebi u glavu, imao je zabranu prilaska supruzi, saznaje "Blic".

dfghjkhgdfdghjkjhgfgthzjukikujhgff

Kako pričaju očevici, pucnjavi je prethodila kratka rasprava na parkingu ispred stambene zgrade. Potom je D. J. izvadio pištolj i pucao supruzi u grudi i rame. Posle ranjavanja supruge, izmakao se nekoliko koraka i pucao sebi u glavu. Na lice mesta je kasnije došao i otac nesrećne žene, ali on od šoka nije mogao da govori.

Kako nezvanično saznajemo, u toku je brakorazvodna parnica, žena se sa bebom preselila iz stana u Surčinu, gde su oboje živeli, kod roditelja na Novi Beograd, a on je imao zabranu prilaska. Takva saznanja potvrđuju i komšije.

Brakorazvodna parnica je u toku. On je imao zabranu prilaska. Živeli su u Surčinu pre nego što je ona zatražila razvod. T. se sa detetom vratila kod svojih roditelja na Novi Beograd - pričaju komšije.

Pretpostavlja se da suprug nije mogao da prihvati razvod i da je zato došao ispred zgrade u kojoj odnedavno živi T. J. sa detetom. Izbila j svađa, a potom su se začuli i pucnji.

Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći koje su prevezle supružnike u Urgentni centar. Iz ove zdravstvene ustanove kažu da je dijagnostika u toku i da još nemaju informacije o stepenu njihovih povreda.

Kako javlja reporter sa lica mesta, beba je prevezena u Institut za majku i dete i nalazi se van životne opasnosti.

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari