Trening s užetom koji rekordnom brzinom otapa masne naslage (VIDEO)

Trening koji izgleda kao igra!9129606411282259675240864706266407903775194n 

Sjećate li se svoje omiljene igre iz djetinjstva? Sigurni smo da ih ima nekoliko, ali preskakanje užeta nešto je čime smo gotovo svi voljeli kratiti duge i bezbrižne ljetne dane. Ova igra također je sjajan vid tjelovježbe, pogotovo zato što ona donosi toliko puno dobrobiti za tijelo, a i samo vježbanje čini znatno zabavnijim!

Ostanak kod kuće mnogima je poslužio kao izgovor da se u potpunosti prepuste omiljenim grickalicama i podosta kaloričnoj hrani, a što na kraju rezultira i viškom kilograma. Također uvelike smanjeno kretanje nam baš i ne ide u prilog, pa je tako nužno s vremena na vrijeme svoju unutrašnjost doma pretvoriti u teretanu. 

Trening s užetom nešto je zabavnija varijanta treniranja, a s kojom možete u što kraćem vremenu otopiti popriličan broj masnih naslaga te istovremeno aktivirati gotovo sve mišiće na tijelu. Riječ je o vježbi koja osim što otapa masne naslage istovremeno izgrađuje i mišiće, a tijekom treninga najviše rade listovi, kao i ramena, trbušni mišići i kvadricepsi. Sve što vam je potrebno za ovaj trening jest malo prostora u stanu, uže, dobra volja te naravno tolerantni susjedi ako ne živite na prvom spratu!

Foto:Insatgram, Youtube

Izvor:fashion.hr

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click