Emina Jahović - ''Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro''

Poznata pevačica Emina Jahović period uizolacije provodi sa sinovima u njihovom domu u Istanbulu

emina instag 620x0

Emina se uključila uživo u emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' i govorila o tome kako provodi vreme u sa naslednicima Jamanom i Javuzom.- Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro. Sve će ovo proći. Zatvoreni smo u kućama trenutno, ali ja gledam da to iskoristim. Roditelji mogu da budu više sa svojom decom. Možemo da naučimo da bolje kuvamo, možemo da vežbamo, da naučimo neki novi jezik - kaže Emina i otkriva da su njeni sinovi zabrinuti zbog trenutne situacije, ali i šta ju je Javuz pitao nedavno.


- Ovo je istorijski momenat, zaista. Strah će ostati i kasnije, to je sigurno. Deca su zabrinuta, mene je Javaz pitao skoro: ''Mama, hoćete li ti i tata biti u redu?''. Mi moramo da deci pružimo svu podršku. Ja sam se pomirila sa ovom situacijom i da će ovo dugo trajati.

Bitno je da se pripremite. Ne padaju mi na pamet ni Ibica, ni Mikonos, samo želim da ljudi budu dobro i da se ovo završi najbolje po nas. Nedostaje mi to da odem da kupim ono što mi je neophodno, ali snalazim se, nešto poručim i tako - otkrila je Emina u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''. (Novosti)

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click