Željko Mitrović donirao 700 vizira Opštoj bolnici u Novom Pazaru (Video)

Vlasnik televizije Pink posetio je danas Opštu bolnicu u Novom Pazaru kojoj je donirao 700 vizira za doktore i medicinsko osoblje. Ovo je još jedna od brojnih donacija koje su dopremljene novopazarskoj Opštoj bolnici.

zeljko mitrovic 800x445

Opštoj bolnici u Novom Pazaru osnivač i vlasnik RTV Željko Mitrović uručio je vrednu donaciju od 700 vizira koje će koristiti doktori i medicinsko osoblje. Mitrović je istakao da mu je velika čast i zadovoljstvo što moze da pomogne Novom Pazaru, a takođe je i svim vernicima čestitao mesec Ramazan.

Direktor opšte bolnice dr Meho Mahmutović, istakao je da je donacija bilo kojeg vida dobro došla svim bolnicima i radnicima u njima, pa se pri tome i zahvalio Mitroviću na poseti i donaciji. On je takođe dodao da je previse onih koji su mogli da pomognu ali nisu, te zbog toga je ova donacija znatno vrednija.

Podsetimo da je novopzarska Opšta bolnica od početka pandemije korona virusa dobila dosta značajnih donacija od mnogobrojnih donatora, kako od domaćih preduzetnika, tako i od države Srbije.

Pogledajte video :

Komentari  
0 # Suad 2020-04-24 21:34
Svaka cast. Primer i za ostale sa estrade i sporta. Nadajmo se bice jos donacija.
Prijavi moderatru
+1 # Jašim 2020-04-25 12:28
Jeste kako jok da mu se zahvaljujemo dao je njegove pare. A sta je sa porezom sto ne placa drzavi kolko je samo miliona eura utajio ovo sto donira je sitnica.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click