Uprava Bešiktaša demantirala glasine da je fudbaler Adem Ljajić zaražen korona virusom

Iz istanbulskog kluba su u saopćenju naveli da je srbijanski reprezentativac Ljajić podvrgnut pregledima u bolnici Acibadem Fulye i da mu je dijagnosticirana i liječena upala krajnika praćena povišenom tjelesnom temperaturom

thumbs b c c36269ac7e7ba67b6a1fc40d84a6c978 

Uprava turskog superligaša Bešiktaša negirala je tvrdnje da je fudbaler Adem Ljajić zaražen opasnim korona virusom, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz istanbulskog kluba su u saopćenju naveli da je srbijanski reprezentativac Ljajić podvrgnut pregledima u bolnici Acibadem Fulye i da mu je dijagnosticirana i liječena upala krajnika praćena povišenom tjelesnom temperaturom.

“Ljajić je danas počeo sa individualnim treninzima i njegovo stanje je stabilno“, navodi se u saopćenju.

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila i brzo proširila tvrdnja da je Ljajić zaražen opasnim korona virusom, što su iz Bešiktaša večeras negirali.

“Molimo sve da ne nasjedaju na glasine koje se šire društvenim mrežama i u kojima se navodi da je Adem Ljajić zaražen korona virusom“, navodi se u saopćenju. 

Komentari  
+9 # Nela 2020-02-21 23:33
Pojeli oni Ademu kaku, drugo ga ne našlo.
Prijavi moderatru
+6 # TITO 2020-02-22 07:51
Ko zna šta je pokupio od one drOlje nazovi manekenke koje se po Dubaju prostituisu sa muslimanskim seicima a ovamo po novina pišu kako su manekenke. Zato je i bila sa Ademom navikla na obrezani :)
Prijavi moderatru
0 # DP 2020-02-22 19:55
Koga briga za ovog cetnika
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click