HIT: Mladić iz Sandžaka prijavio policiji okupljanje u sopstvenoj kući

Uprkos vanrednom stanju i zabrani većih okupljanja,mladić iz Pljevlja je ipak odlučio da ugosti svoje prijatelje. Neposredno posle žurke, shvatio je da je pokraden, pa je slučaj prijavio policiji.

fghr6756

Prema saopšenju CB Pljevlja, podneta je krivična prijava protiv četiri osobe zbog kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog domaćinstva. Naime K.D.(1984) je oko 5 sati I 15 minuta prijavio policiji da su u njegovom stanu u ulici Oslobođenja, boravile tri osobe M.M (1987), G.E (1983) i S.A (1998) I da su mu tom prilikom ukrali televizor. Ubrzo je nakon toga ponovo pozvao policiju i odustao od prethodno podnete prijave.

Saopštenje CB Pljevlja prenosimo u celosti

-Dana 12.04.2020.godine oko 05,15h obaviještena je dežurna služba CB Pljevlja od strane K.D (1984) da su mu u ul. Oslobođenja u stanu boravila lica M.M (1987), G.E (1983) i S.A (1998) te da su mu iz kuće otuđili televizor marke “LG”, a nakon čega je ponovo pozvao CB Pljevlja i odustao od prethodno podnete prijave, prenosi Pv portal.

Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici CB Pljevlja su utvrdili da je došlo do kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva, o čemu su obavestili ODT u Pljevljima, koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih postoje elementi krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl.287 KZCG pa su protiv ova 4 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku , zbog kršenja navedene naredbe, navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click