Zukorlić - Vlast u Prijepolju na štetu Bošnjaka, SPP ne isključuje izlazak iz vlasti u Priboju

– Vlast u Prijepolju upostavljena na veliku štetu Bošnjaka i da Bošnjaci izlaskom iz vlasti SPP-a gube sigurnost u Prijepolju i za svoj identitet prije svega kroz institucije ali i za svoj opstanak.

IMG 7674

Zato ćemo poseban zanačaj dati Prijepolju u opozicionom djelovanju i pokazati i dokazati da je kroz opozicioni rad moguće štiti Bošnjake i sve građane koji su ugroženi kroz jednu vlast koja je bazirana isključivo na usko-stranačko-političkim ali na lično-interesno-materijalnim programima.

–  SPP participira u vlasti u Priboju, možemo reći na simbolički način sa svoja dva odbornika, iako smo imali dileme za učešće u vlasti u Priboju, s obzirom na skromne uvjete da se utiče na tu vlast, ali uzimajući u obzir opće stanje u Priboju, posebno kada su u pitanju Bošnjaci, negativno stanje, cijenili smo da treba dati šansu još u ovom mandatu. I dalje smo u dilemi, pratićemo dešavanja u Priboju i shodno tome odlučivati, što znači da ne isključujemo izlazak iz vlasti u Priboju, pogotovu ako se ne budu rješavala glavna pitanja za Bošnjake, tu prvenstveno mislim na lokaciju za džamiju u Novom Priboju”, kazao je akademik Zukorlić. (Sana)

Komentari  
+19 # Samo Istina 2020-09-19 18:07
Prijepolje se spasilo sto vise niste na vlasti a Sjenica zavila u crno.Pa vifi tvoj fakultet i IZ lijeglo korupcije i mita.Zapodlhavanje stigo po politicko -familijarnoj osnovi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-09-19 19:50
Sjenica u crno?
A k*rvar Azbo je nije zavio?
Pa zavio ti je obraz i čast muslimana u crno kada je zloupotrebio položaj i naterao opštinske službenice na s*x.
Vrh cinizma Azba je bio taj kada je otišao na montirani poligraf i ubedjivao nas da je istina ono što on priča a ne ono što smo svi videli na videu. Impotent u političkom i moralnom smislu jr izašao iz vlasti svako drugi je bolji od njega.
Samo ćorav insan će žaliti za bivšim vlasti... i sendvičari, naravno.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Olivera je moje ime 2020-09-19 21:45
Hazbovim por.no snimkom završila se era vladavine SDA u Sjenici. I posle takvog moralnog posrnuća, morala je na vlast doći upravo stranka kojoj je moral u kodeksu. SPP je bio jedini logičan izbor.
Nadam se da su Hazba kontaktirali holivudski producenti iz gore pomenutog žanra.
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # PP PP 2020-09-19 19:34
Hvala Allahu dz.s. te se tebe kutarisasmo i tvoje stranke. Sjenici neka je Allah na pomoci i da je Allah sacuva od tebe i tvoje Prdez Partije.
Vece zlo nije zadesilo Prijepolje od nastanka,nego kada ste ti i tvoj Tandrcalo vladali Prijepoljem u zadnje cetiri godine.
A to sto ti branis Bosnjake,to ih sigurno branis po programu V.Seselja i Amfilohija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # dilema 2020-09-19 19:41
Zukorlicu, u Prijepolju ste bili 4 god na vlasti, Tandir,Zindo ,Stanko i par zaposlenih u opštini su pokrali sve što se pokrasti može, Tandir i Zindo su proslost, dok su Stanko i pojedinici iz opštine rehabilitovani i postavljni na funkcije što se nije ocekivalo od ove vlasti.Jos nije kasno da isprave gersku i proterati sve koji su krali sa Zindom, Tandirom i Stankom.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Trojanci i konji 2020-09-20 06:58
Tandir je oličenje moralnog posrnuća softe.ne samo zbog prijepolja,nego više zbog napada na bedeme odbrane bosne.napao je rifata fetića a da toga čoveka uopšte poznavao nije.neko je to od njega tražio,a kao nagradu za sprovedeno djelo dobio je broj 2.na izbornoj listi spp a time i poslaničko mesto u srpskom parlamentu.interesantno je iz današnje perspektive gledano da jedan od najagilnijih zastupnika spp u n.pazaru mustafa fetić,inače brat pomenutog rifara fetica na istoj listi dobija samo 46 poziciju.dok misala pramenkovic ćerka zukorlicevog daidze dobija mesto broj 3.i takodje poslaničko mesto(a bogme i platu).interesantno je da pravi frontmen spp muratovic dobija tek 16 poziciju na famoznoj lisi(on nema rodbinskih veza sa šefom spp a i šefom klerikalne zaednice u np.)a samim tim nema ni poslaničke plate u srbiji..na to se nadovezuje da mladja žena zukorlica elma elfic rukovodi mnogim fondacijama koje su osnivane novcem poštenih ljudi.inače elma je sestra odbačenog emira elfica.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # IstiinitAnaliza 2020-09-20 07:18
Tvoj komentar sam slikao snimio jer će verovatno bit izbrisan..a zašto neka precene čitaoci .
Bravo za istinu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Trojanci i konji 2020-09-20 07:21
...emir elfic je bio prvi predsednik bdz koja je kasnije ugašena a na nju se nadovežala sadašnja spp.emir elfic biva proglašen za izdajnika i izbačen iz partije čiji je predsednik.tako jednostavno,predsednik i izdajnik jedno te isto,preko noći.no to nije toliko interesantno koliko činjenica da njegova sestra elma elfic ne dobija atribut izdajnika,već i dalje zadržava oreol svetosti.a samim tim i postelju u,,pašinom konaku,, kao i rukovodjenje fondacijama.ove fondacije su u šuštini vakufi i pripadaju ,,islamskoj zaednici u srbiji,,ali ih ona nema u papirima svojeg vlasništva.no to nije toliko tužno koliko činjenica da pored elme elfic nijedna žena od funkcionera islamske zaednice i sranke spp nema kapacitet rukovodjenja pomenutim fondacijama i imanjima,kucama i stanovima što im pripadaju.pita se čovek,zašto žena admira muratovica,mevluda dudica,rešada plojovica,jahje ferhatovica,mustafe fetica, nemaju potencijal da rukovode i da se na njima vode fondacije i ono što one poseduju...???
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Trojanci i konji 2020-09-20 07:49
Ne treba zaobici činjenicu da su nakon sukoba zeta zukorlica i šuraka elfica,nakon izbora obojica profitirala sa funkcijama.zukorlic dobija mesto poslanika u srpskom parlamentu kao i predsednika upravnog odbora u vladi srbije,emir elfic dobija mesto ambasasora srbije u libanu.i to baš u toj zemlji.za ovu zemlju je intersantno da je u njoj sticao islamsko znanje sestric muamera zukorlica salahudin fetic safašnji direktor ,,sandzak tv,,.salahudin je ujedno bratanac rifata fetica,kojeg je samir tandir i zukorlic napadaju.za liban je interesantno još da je prožeta medjusektaškim sukobima sunija i šija.kao i hrišcana druza sa jednima i drugima.ovi druzi su izvršilu čuveni zločin nad palestinskim izbeglucana u kampovima sabra i šatila u libanu.vidite u kakvim se zemljama ambasadoruje,stiču znanja i onda to prenose na sandzačke prostore...pa se posle podmetne priča,sda razbija jedinstvo bošnjaka muslimana.partija koja je branila i odbranila svoj narod u najtežim vremenima,rata i genocida...
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # banda stara 2020-09-20 10:31
Koliko mogu da primetim i shvatim iz ove tvoje analize, čitava IZuS je isprepletana raznim familijarnim i rođačkim vezama ovog zamrznutog Muftije, što još više nam govori da je ona, a i Vakuf privatna svojina ovog tajkuna Zukorlića. Takođe se može shvatiti da svi koji nisu u sklopu te rođaćko familijatrne vee sa Zukorlićem su likovi od danas do sutra u zavisnosti od njihove upotrebljivosti u određenom trenutku. E svaka vam čast Ulemo. Ili se još sagnite da to bude očigledno ili se uspravite i hodajte časno
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # TITO NP 2020-09-20 18:10
Trojanski@ šteta što nemogu da ti dam plus svaki put kad pročitam jer sam već 6 puta čitao tvoj komentar i opet ću. Vidite ljidi šta se sve radi a krije se nama se servira sasvim druga stvar. Dosta toga znam privatno pa malo drugačije gledam stvari od nekih ovde.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # sara 2020-09-21 17:41
Elma Elfic, nova Hurem 100 %
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Safet 2020-09-19 20:00
Pa SDP je bio u Prijepolju opozicija a SPP vlast pa si opet muftija dozivio fijasko. Toliko ste krali sa SNS partnerima da vas je narod prozreo. SNS je pobjedio u Prijepolju samo zato sto nije imao opoziciju u srpskom birackom tijelu. Dok je tebe Rasim razvalio.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Istina pobeđuje 2020-09-19 20:03
Nalet,naletosum,ovo je Samo Prosjačka Partija,za kratko vrijeme naprose a da kradu tu im nema premca.Imali su masnu priču ali im više ne pali kod naroda jer u njihovim lažima su kratke da noge.Zlokorliću i Tandrčak ne brinite vi za Bošnjake oni su i dosad živeli bez vas,a kako vi dođoste u politiku samo zavađate narod.
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # NP 2020-09-19 20:10
Istina pobjedjuje!
Naravno da pobjedjuje.
U svakom gradu na ovim izborima više glasača nego na prethodnim - to je istina - zar ne? Na parlamentarnim bilo dva poslanika sad čdtiri. I to je istina, zar ne?
Sve jača i jača partija.
Ti pljuj i laži do mile volje, ne vredi ti - jer narod polako otvara oči i vidi ko mu je bliži i bolji
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Magra 2020-09-19 21:44
Eto kažeš sad četiri poslanika to je zato kad su vas glasali Šešeljevci i Marićevci i drugi po Srbiji no interesantno je to kako Tandir za poslanika iako je gubitnik izgleda umije lijepo da priča i veliča muftiju a Zukorlić ko Vučić ja pa ja Vladalac i samo Muftija odlučuje.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Sedo 2020-09-19 20:19
Molimo te Zukorlicu, ne dolazi nam više Prijepolje, eto ti ministarsko mesto, vlada, uzmi Tandira i uživaj te u Beogradu , ovde ste ostavili pustos, Slažem se sa Dilemom da SDP i SNS treba da očiste sve redove iz opstine koje su ucestvovali u kradji sa Zindom Stankom Tandirom.a sad navodno žele da sarađuju sa novom vlašću da bi sebe oprali.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Prijepolje 2020-09-19 20:58
E moja katastrofo!!!! Nikad vise u Prijepolje ti i tvoj Tandir koji je ukrao sto je redom mogao!! Od poklon paketica kupljenih na planini preko tetkine firme i prozora od 100000din.... Ma nek vas DRAGI ALLAH NOSI IZ PRIJEPOLJA!!!! Kako vas samo nije stamota od DRAGOG BOGA???????!!!!!!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Samo Istina 2020-09-19 22:30
Np pa ja nigde nisam ni rekao da je Hazbo bio dobar nego da je i ovaj lopov kao i Tandir,Hazbo,Zukorlic,Rasim Suljo,Hot i tako redom .....
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Samo Istina 2020-09-19 22:32
A koliko su dobri Spp najbolje pokazase izbori bas u Prijepolju
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # NP 2020-09-19 23:45
Istino,
da ne teramo mak na konac,
Udješ na sajt RIKa i pogledaš koliko glasova je bilo na prethodnim izbotima a koliko na ovim. Sve će ti se samo kaasti - ko od nas dvoje piše istinu
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # IstiinitAnaliza 2020-09-20 07:25
Kažeš udje na sajt. Sve to može da se montira. Vučko kaže u Srbiji sam siguran u glasova i pobedu a vi i idite u opštine gde je Zukrolic glasajte za njega on baš hoće da me sluša. I tako je dobijo još par glasova...
Glupi smo mi to da shvatimo ..
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Prijepolje 2020-09-20 09:55
Ova izjava ovog pokvarenjaka pokazuje koliko on zivi u zabludi.On i njegovi su unistili i oglodjali Prijepolje, doveli ljude do ivice propasti.I svaka druga struktur vlasti je bolja pa i cetnicka. Zato Tandcko i ti nikad vise u Prijepolju nemate sanse.Prije cu dati svoj glas cetniku nego vama.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Samo Istina 2020-09-20 13:07
NP video sam izborne rezultate 16/20 i u oba je SDP imao preko hiljadu glasova vise
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari