Mandićeve prijetnje: Ako Joanikija pošaljete u Spuž, spremite uniforme

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Madnić danas je u Skupštini najavio haos u zemlji ukoliko episkop SPC Joanikije, koji se nalazi u tužilačkom pritivoru u Nikšiću, bude prebačen u zatvor u Spužu.

DSC7440 1000x555

“Ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, više neću u ime DF-a imati nikakvu obavezu prema obećanju koje smo dali Mitropolitu, nego ću tražiti od njega da zajedno pozovemo Crnu Goru i da ne dozvolimo da vladika Joanikije bude u spuškom zatvoru po cijenu da taj zatvor više ne postoji. A ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, spremite se da i vi obučete uniforme i zastupate to što mislite da je ispravno”, zaprijetio je Mandić, obraćajući se poslaniku DPS-a Nikoli Rakočeviću.

Kako je Mandić istakao, a što se čuje na snimku koji je DF objavio na svojoj Facebook stranici, on je  informaciju da će episkop Joanikije biti prebačen u Istražni zatvor u Spužu dobio od poslanika Budimira Aleksića.

“Možda vi želite, imam i takve informacije, da izazovete građanske sukobe u Crnoj Gori, zato što oni koji su ukrali milijarde vjeruju da će NATO pakt da im obezbjedi privatnu državu gdje će moći da uživaju u tim milijardama. Ali, da znate, ovdje na ovom prostoru, to je granica i limes preko koga neće preći pravoslavni narod Crne Gore. Vidjeli ste sinoć šta je bilo bez ičijeg poziva šta je bilo, a biće vjerovatno i noćas”, naveo je Mandić.

Podsjetimo, episkop Jonakije je zajedno sa još sedmoricom sveštenika SPC zadržan u tužilačkom pritvoru zbog krešenja mjera NKT o zabrani javnih okupljanja čime su ugrozili zdravlje ljudi.

Komentari  
+12 # mehmed 2020-05-14 22:53
Ovaj krvolocni cetnik je pravi i origalni PROVOKATOR Bezbozne sekte -SPC-e i genocidnog djela Srpskog Naroda

Ocu psijoanalize Frojdu bi spali djozluci kad bi vidio Mandicevo "blazensku " facu .

Zelim da, SVIJETLA DRZAVA CRNA GORA ocuva svoju SUVERENOST .
Prijavi moderatru
+5 # Sejo 2020-05-15 10:16
Sve bi to Slobo u krecanu, demonstrante u hladnjače. Oni drugačije neznaju. Al Crnogorski narod je bolji, oni trpe i čisto me čudi sto još trpe. U Srbiji bi to davno rešeno bilo sad bi bili na dnu jezera. A ovde još arlauču.
Prijavi moderatru
+5 # mehmed 2020-05-15 14:05
Muslimani Crne Gore... nece vam biti lahko u ovoj opasnoj situaciji koja mirise ba 90- te godine ...

ALI BI VAM BILO 100 % KOBNIJE DA JE CRNA GORA DIO CETNICKE SRBIJE.
Prijavi moderatru
+8 # Mars 2020-05-15 20:19
Ovo je buduci Haski zatvorenik, nomad i nemoralna hijena,olicenje zla kao i njegovi mentori k.aradzic i mladic
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click