Dritan Abazović - Mandić, Knežević, Medojević i Lekić nisu moja družina (Video)

Lekić, Mandić, Medojević i Milan Knežević nijesu moja družina. I nisu. Oni su opozicija. Da li se meni ta opozicija sviđa? Pravo da vam kažem, ne previše. Ne čak ni malo. Ali, i to je opozcija. Ja ne mogu da kažem za koga ljudu da glasaju. Ako su glasali za DF, što da radimo.

wretg4t34t3

Ovo je na sjednici SO Ulcinj, u oktobru 2017. godine, a kako se čuje na snimku koji objavljuje CdM, rekao aktuelni lider Građanskog pokreta URA i koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović, koji danas sa Miodragom Lekićem koji je sada dio koalicije Mir je naša nacija, Andrijom Mandićem, Nebojšom Medojevićem i Milanom Kneževićem radi na formiranju nove vlasti i ekspertske vlade.

Naime, tokom tadašnje rasprave u Skupštini opštine Ulcinj, poslanik DPS-a Luiđ Škrelja prozvao je poslanika GP URA Dritana Abazovića da je lično on tražio od potpredsjednika DPS-a Duška Markovića da je jedini spas za Ulcinj da DPS opet dođe na vlast.

Škrelja je, tada tokom sjednice ulcinjskog parlamenta rekao da je Abazović prvo 2014. godine kazao da ide sa svima u koaliciju, samo da “makne DPS sa vlasti”!

“I makli ste DPS. Ali 2016. godine tajnim kanalima pošao si kod Duška Markovića i rekao mu u “četiri oka” da je jedini spas za Ulcinj da DPS opet bude na vlasti”, kazao je Škrelja Abazoviću, što se jasno vidi iz video zapisa sa sjednice SO Ulcinj, koji je objavljen i na društvenim mrežama.

Predsjednik GP URA se pravdao da su kod Markovića tada išli zbog pregovora o prelaznoj Vladi, jer je URA imala svoj interes.

“Vi radite prljave poslove, a interes URA-e građani možda sad ne prepoznaju, ali hoće kroz nekoliko godina”, kazao je Abazović.

Škrelja je odgovorio da Abazović pod “prljavim” poslovima možda smatra to što im je upravo on, kao predsjednik skupštinskog Administrativnog odbora, potpisao rješenja da primaju plate, iako bojkotuju parlament, ili što traže auta i naknade za smještaj, a ne rade ono za šta ih je narod izglasao.

Svađa se nastavila i dalje. Poslanik DPS-a je Abazoviću poručio da su mu “družina” Miodrag Lekić, kao i osumnjičeni za pokušaj terorizma Nebojša Medojević, Milan Knežević i Andrija Mandić.

“Tvoja družina su oni koji su psovali albansku majku, optuženi za pranje novca, sve ovo su argumentovane stvari, protiv kojih se vodi sudski postupak”, kazao je Škrelja.

Abazović je odgovorio da oni nisu njegova družina, već dio opozicije.

“Oni su opozicija, da li se meni sviđa, pravo da Vam kažem ne baš previše, ne čak ni malo, ali su opozicija. Ja ne mogu da kažem narodu za koga da glasa, ako su glasali DF, tako je kako je”, kazao je tada Abazović.

Ovo je samo jedan od primjera principijelnosti nekih funkcionera nove parlamentarne većine u Crnoj Gori.

Kolektivna amnezija.

M.Dušević (CDM)

Komentari  
+4 # mehmed 2020-09-12 21:30
Ovo sto cvuh i vidjeh...ne razumjeh potpuno...

Ali u ovom trenutku je Dritan sa Krivokapicem .

Krivokapic , Mandic , Lekic , Medojevic , Knezevic pusu u isti genocidni balon .
- Oni Izvrsavaju Naloge SPC-e.

Po mom misljenju su SPC i genocidni dio Srbije :
srpsko-pravoslavno-drzavni teroristi.
( IZVORNO pravoslavlje NIJE genocidno jer u njemu se POSTUJE 10 Bozijih Zapovijesti
- zato Izvorno pravoslavlje NIJE genocidno, pa prema tome NEMA ni teroristicke osobine ) .

Pitanje : dali je srpsko pravoslavlje IZVORNO ili ne ???
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Живојин 2020-09-12 23:04
Не постоји српско или неко друго православље. Оно је једно и исто у Румнији, Бугарској, Грчкој, Русији, Сирији.... једина права и чиста вера, ортодоксна, у једнога Бога творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог..., онако како је исповедао и твој праотац Ђурађ!
Само бушњаци имају бушњачки Хислам који су, као и све остало изокренули по наопаком постању да је отац постао од сина! Па тако док пеку и лочу љуту шљивовицу, немогу да подмире ни по једну ханумицу које врцкају у минићима до гаћица са истуреним сисићима у деколтићима и онда кажу "ми муслимани"! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Sprdin 2020-09-12 23:33
Bravo ! Tako je ! Ovi muslimani hoce samo zene, dok se mi sa muškarcima fujamo po manastirima, mi znamo sta je pravo parče mesa, i da je motorno ulje bolje od vazelina
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Djerekare 2020-09-12 23:58
Bravo... :D :lol: :lol: :lol:
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Живојин 2020-09-13 00:10
...брате Спрдине, бивши Србине из Ђерекара, јер кад ханумице једном пробају слатки српски продужени еспресо код Ж, више не кушају горку каХву из малих бушњачких филџана! 8)
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Kačko 2020-09-13 00:14
Kakav vas espreso, vi znate samo da se mačujete po manastirima izmedju sebe...Kačavenda, Filaret, Ilarion, Pahomije...kakva vasa religija i bakrači, te neki Očevi i sinovi, sve aluzije na pederluk...pripremi motornog ulja i uživaj
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2020-09-13 00:48
قال الزهري لا ترى أن يصلى خلف المخنث إلا من ضرورة لا بد منها
Sahih al Bukhari, p. 96. :eek:
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Kačko 2020-09-13 09:08
Mnogo me zabole za vase lazi odnesi to Pahomiju da te posle overi
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-09-13 11:16
Значи, Бухари је лажов? :eek:
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Olivera je moje ime 2020-09-13 13:22
Izgleda da jeste. Pusti ih Živojine. To nije tema ovog članka. Vidiš da crkavaju što je Dritan odlučan da učestvuje u vlasti sa Krivokapićem i Bečićem. A oni navikli da se vlast pravi samo sa Milašinom. i sada se živi pojedoše što im Mila nema više, pa su u stanju da se pozivaju i na veru i na naciju kod Dritana samo da ga odgovore od koalicije sa Aleksom i Zdravkom. A ne znaju kukavci, da je Dritan taj koji jedva čeka da Mila smeste u Spuž.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # mehmed 2020-09-13 00:34
Amfilohije je dokazao da je srpsko-pravoslavlje tj. SPC paganska institucija .
On pri pozivu na litije pod Ostrogom rece . " dan svetog Vasilija je najbolja vakcina protiv Korone " ( gdje su tu : JEDAN BOG a gdje Isus Krist " ???
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # Живојин 2020-09-13 00:44
"gdje su tu : JEDAN BOG a gdje Isus Krist", не види онај који верује у шејтана!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Krdza 2020-09-13 00:50
Ada sta mu se umiljavas koji matrak, kakavi njegovi ocevi i sinovi, vidis da traži ovuda Kačavendinog bataka
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # TITO NP 2020-09-13 07:06
Znaš zabole me patka za Mila i dešavanja u CG. Ali kad pogledam srpske medije sve živo skočilo da ga skine. E zatio ga podržavam. Što se mešaju u tudje dvorište . Sve neki naslovi lažni jer u srbiji je sve živo zasnovano na laži pa i to. Kaže Milo sprema helikopter sa pobegne. A Milo tu i zabole ga pakta. Pišu Milo ovo Milo ono, a nije mi jasno kako tako nisko padaju pa i sami znaju da to nije istina i pišu laži. Znači ti mene lažeš i odlično znas da ja znam da me lazes i ja znam da ti znas da ja znam da me lažeš a ti me i dalje lažeš.I narod umesto da skoči skine u srbiji te takve sa vlasti oni idu na tudje dvorište da skidaju tudje predsednike. Bolesno da nemoze gore biti. Kratko jasno Srbija :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Hamza 2020-09-13 09:33
Zivojine posalji mi ti tvoju hanumu da joj ja prekrstim dijagonalni kriz, ima da ti smradu neokupani crvrkuce kao slavuj.
A vi Bogu dodadoste sina i cijelu porodicu tako da vam se zna mesto na onom svijetu
Gori vatra sad u vama.
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Kokarda 2020-09-13 12:26
Tvoju i sve druge hanume smo mi overili u svih dosadasnjih 1111 genocida.Nijedna cista ne ostade pa ste vi svi srpski kopilani. ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # sara 2020-09-13 10:34
Gospodine Skrelja, ne nervirajte se, iznos na ceku
promenio je misljenje Dritana Abazovica. Nije on jedini primer, ima ih takvih sijaset u nasem okruzenju, vec smo se navikli pa pocinjemo da im se divimo i da ih branimo.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera je moje ime 2020-09-13 10:40
Ovaj matori Milov dupelizac iz Ulcinja itekako zna da ni Milašin nije Dritanova družina. Jer dok je Miljo bio glavni, nije sa opozicionarom Abazovićem nikada imao zajednički jezik i čak ga je kao svog kritičara nipodaštavao. Zato mi je smešna sva ova družina sastavljena od šćiptara iz CG, južne srpske pokrajine i iz inostranstva, kao i braće im bošnjačke u regionu, koja nešto palamudi Dritanu, da ne formira vlast sa Krivokapićem i Bečićem. A Dritan je ustvari i najžešći od njih jer zagovara ono najkrucijalnije za crnogorsko društvo - borbu protiv kriminala i korupcije, a koju je Milo usavršio poslednjih 30 godina gotovo do savršenstva. Dritane, znaš svoj put i svoj posao i ne obraćaj pažnju na ovu ucviljenu Milovu buraniju.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # sara 2020-09-13 12:11
Olivera
dobro si rekla, vama Srbima su oduvek smesni i Albanci I Siptari i Bosnjaci i svi oni koji ne misle kao vi. Ali ti smesni faktori u vasoj drzavi i susedstvu, VEKOVIMA se bore za opstanak, za goli zivot, bore se da postoje. Budi u njihovoj ulozi par dana, onda ces mnogo bolje razumeti
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-09-13 12:49
Saro, daleko od toga da su meni smešni Albanci, šćiptari i Bošnjaci. Ali su mi smešni SVI OVI koji medijski maltretiraju Dritana sa željom da utiču na njega da ne uđe u koaliciju sa dojučerašnjim saborcima iz opozicije i pridruži se ni manje ni više nego Milu u formiranju vlasti. A sve jer se bojite Srba. Koje su to nebuloze Saro. Ne treba se plašiti Srbije i Srba, već krenuti u obračun sa korupcijom, kriminalom i to odlučno kako bi CG bila privlačnija investitorija a time se i razvijala u skladu sa potrebama svog stanovništva. To što će i Milo do juče nedodirljivi jednoga dana odgovarati, će upravo biti tekovina te borbe a za koju se najglasnije ,imam utisak, zalaže upravo Dritan. Naravno da će se popraviti odnosi Srbije i CG, to ne treba nikoga da plaši.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-09-13 12:49
Od popravke tih odnosa i vi Sandžaklije ćete imati koristi ne sumnjajte. To je i vaš interes. Ali vi izgleda imate usađen u vaše biće osećaj da sve što je Srbima dobro, vama mora da bude loše. Probudite se, ono što je Srbima dobro, mora biti i vama i drugima, jer i Srbima baš kao i drugima je cilj mir, stabilnost, red, rad, perspektiva, bolji standard i život uopšte.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # bosnjak 2020-09-13 13:28
Sta vi javne i anonimne licnosti sa balkana izjavljujete nikome nije bitno imali nekakve funkcije ili ne znate dobro da nemate nigde autoriteta ni uniformisani u odela ili uniforme jednom rijecju niko vas ne jebe ni strucno ni ziriski e onaj smrad iz beograda kada kaze da njegova "velika zemlja"povlaci priznanje jos sMrdljivijeg od njega Kosova mozda ce neki od vas i dobiti na vaznosti za sada ste manji od pticjeg govneta, znaci ceka se da lupez i smrad izjavi samo SAD povlaci jednostrano i neligitimno priznanje Kosova i Metohije kao nezavisne drzave e tad se drzite junaci sad drzite samo [censored] u ruke ili microfon svejedno i jedan i drugi vam pristaje pred usta shodno spolu kojem pripadate,NETRALNOM.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # mehmed 2020-09-13 15:23
Tesko je procijeniti dali je to Dritanova druzina ili ne .

Kakva je to " naostrena KAMA druzina" na CELU sa SPC a u zadnjih 8 godina sa diktatorom Vucicem .

Najbolje ZNAJU :

1 ) Zastraseni Mislimani u Pljevljima..i Juznom Sandzaku

2 ) Bosnjaci -Muslimani u 11 Genocida u Sandzaku

3 ) Majke . ocevi , braca , sestre , rodbina , komsije :

3A Onih 1600 POBIJENE DJECE$ u Opkoljenom Sarajevu

3B ) Oko 8000 u GENOCIDU u Srebrenici pobijene MUSKE DJECE i Muskaraca

3C ) Najveceg Masovnog MEZARA na tlu Evrope

3D) Onoliko Genocida , Kulturcida , Elitocida , Urbicida ,
koliko Genocidna rs gradova i sela ima .
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Kara-Osman 2020-09-13 17:23
Bošnjaci-muslimani ( 15 %) i Albanci (9 %)-znači ukupno 24 % od stanovnika CG,da su pametni,trebalo bi da bojkotuju ovaj srpsko-srpski sukob,jer kad se odbije tih 24 ostaje 76%,a kako tkz.crnogorci( bivši najveći mogući srbi) čine 40 % stanovnika CG tj. 40 /76 =0,5263157895,a to je blizu 53% od ukupnog stanovništa bez muslimana Bošnjaka i Albanaca,i ako bi svih tih 53 % glasali za stranke koje su protiv ovih srpsko crkvenih stranaka,opet je 53 % više od 47 %,a ako bi još i 8 % drugih manjina bilo na procrnogorskoj strani,odnos bio 60:40=3:2 ... Kada je izglasana nezavisnost odnos ZA i PROTIV je bio 56%: 44%,tako da je MILO POBJEDIO ZAHVALJUJUĆI ALBANSKIM I BOŠNJAČKIM GLASOVIMA NE PIJE VODU!I SAD DA BOŠNJACI I ALBANCI NISU IZAŠLI NA GLASANJE POBIJEDIO BI MILO!.Tako da,nemojte više da trpate bošnjački narod( pa i albanski) u vaše malosrpske i velikosrpske obračune!...MATEMATIKA JE JAČA OD SVEGA,protiv nje vam ni popovi ne mogu pomoći!
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # sara 2020-09-13 19:41
DRITANE, JESTE, JESTE TVOJA
--DRUZINA PERE KVRZICE - - SAM SI IZABRAO, NEMA NAZAD, POTRCAO SI PRED RUDU.
POLITIKA NIJE ISTA U KNJIGAMA I U STVARNOSTI
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # mehmed 2020-09-13 21:27
Dritane , jos nije kasno da se opametis .

Mudrije ti je da sa Djukanovicem sacuvas MIR u Crnoj Gori i na Balkanu , nego da u Historiju odes sa kokardom na celu .
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari