Ugljanin razrešio dužnosti rukovodioce stranke

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin razrešio je dužnosti Izvršni odbor, generalnog sekterata i direktora stranke zbog neodgovornog odnosa prema svojim zaduženjima.

TGJZETUJTZUJT

Osim njih, on je na sednici predsedništva razrešio centralni i izborne štabove ogranaka, kao i centralnu i izborne komisije ogranaka stranke.

Ugljanin je na toj sednici konstantovao njihovu lošu organizaciju, kao i da o najbitnijim pitanjima nije dobio odgovarajuće izveštaje.

„U ograncima izbornih štabova nije uspostavljena subordinacija od predizbornih aktivnosti i praćenja kvaliteta aktivnosti i rezultata rada, počev od prikupljanja potpisa, obuke biračkih odbora, pa do prikupljanja izbornih rezultata”, rekao je Ugljanin.

On je istakao da je koordinacija i informisanje članova organa stranke o izbornom procesu svedena na dobru volju, te da na taj naćin stranka dalje ne može.

SDA Sandžaka je trenutno deo vladajuće koalicije u Tutinu i Priboju, a u javnosti se nezvanično pominje da će to uskoro biti i u Novom Pazaru.

(Radio stoplus)

Komentari  
+12 # Neri 2020-09-07 17:19
Greška ako je u pitanju ahmedin škrijelj čovek je ginuo za SDA
Odgovori | Prijavi moderatru
+19 # Strasno 2020-09-07 17:34
Mnogi su ginuli za Sulja pa su propsli. Mislis li da to nesto ovo tiraninu znaci?
Odgovori | Prijavi moderatru
+21 # Neri 2020-09-07 17:42
Svi su ljideri slični po ovom pitanju ali nisu isti kad će oni sami sebe okrivit neznam hadzi suljo i ostali ljideri nikad narodu ne navedu stvarne razloge
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # mikla 2020-09-08 08:12
Privatno preduzece su ti ovdje te,nazovi,stranke.Jad i bijeda politike.Kod demokratske stranke imaju nekakvi izbori unutar stranke ostalo,ko sto rekoh,privatne prcije ovog ili onog mocnika. :D
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # Nego sto 2020-09-07 18:08
Problem je sto starosedioci nemaju pristup mladim generacijama..Suljo se konzervirao i misli da mudruje mladim generacijama a to mu naocigled ne ide bas od ruke.. sto pokazuju i Izborni rezultati...Bice jos otpustanja i to Ko mu se prvi obrati za dnevnicu...stranaka se voli iz ubedjenja jeli tako Suljo?
Odgovori | Prijavi moderatru
+21 # Hamza 2020-09-07 19:03
Bolje je bilo da je Suljo sam podnio ostavku, dok on vodi stranku neće bit saradnika koji će isporučivat zadovoljavajuće rezultate, svi znamo da je čovek odavno prolupao.
Odgovori | Prijavi moderatru
+19 # TITO NP 2020-09-07 20:14
Nisam član SDA nikad bijo. Glasao sam za SDP, BDZ,SDA i jednom Canka. Sad nemam koga u Sandžaku da glasam a izaći ću glasati za nekog nebitnog da nebi neko uzeo moj glas. Suljo, Muftiguz, Ralja to su tri sina junaka koje zna kasa svaka.
Obično prazna kasa,
a Bosnjo ih glasa
I nesluti šta su im snovi
gradska kasa jer su lopovi..
Muftiguz najviše krade
pa pokriće na besede dade
Suljo nema otkud da ukrade
jer mu Vučko fotelju ne dade
Al zato Rasim krade pa lješi
Dok mu se Lončar i Ana smeši
Donacije sve pokradose naše
A za mrve odgovor ne daše
A ti Bosnjo i dalje ih trpi
Pa kraj sa krajem krpi..
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # TITO NP 2020-09-07 20:15
Al za *mrtve odgovor ne daše
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Rahman 2020-09-07 20:31
Čudi me odakle vam hrabrosti da javno, pisanim putem, iznosite svoje stavove, a svakom ko je pismen je jasno da ni osnovnu školu niste čestito završili, ako dvije riječi i sastavite tačno u trećoj obavezno postoji pravopisna greška. Ostavite se portala, ne zaglupljujte narod, imate tamo svoje profile, pa pametujte koliko vam drago.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Magra 2020-09-07 21:25
Rahmane, bitno je da se zna šustina pisanja mi nećemo da pišemo o pravopisu i ne interesuje me nisam profesor Bošnjačkog jezika. Ti čitaj komentare i lovi pravopisne greške a zanemari tipkovnicu koja izvrće riječi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Analiza 2020-09-08 00:41
Nije pravopis presudan, ali kako moze covjek koji nije naucio slova i znakove interpunkcije da razglaba o politici?
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # TITO NP 2020-09-08 04:05
Eve ga opet ja. A što je bilo junače. A mozda ja to namerno ili namjerno radim ne računajući što tastatura izokrene po neku reč. A ti traži gde je greška i uzivaj.Kaže jedan komšija ja namerno pišem greške ima hajvana koji se zamišljaju profesorima pa ocenjuju kao kontrolni zadatak,sad me uverio, pardon uverijo:)
P.S. za Milostivog(Rahman) jedna informacija završio sam fakultet i to na državnom
Titovom univerzitetu a ne na ovim što se plaćaju ispiti. Doduše nije književnost već nešto drugačije. A to što govorim jezikom đe će me razumet i moja nana to je dugo a ti juri greske pa me izvesti. Ok? :) Haj Allahamanet :)
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Rahman 2020-09-08 09:13
Radi se o tome da oni koji nijesu uspeli savladati pismenost u osnovnoj školi i steći ikakvo obrazovanje, ne mogu realno sagledati komplikovane geopilitičke promene koje se dešavaju u cijelom svijetu, pa i na Balkanu, tako da sa svojom suženom i uprošćenom slikom položaja Bošnjaka, utiču na dobar deo naše populacije da stvari gura u potpunom smeru. Mnogi još uvijek nisu shvatili da Tita i Jugoslavije odavno nema i da je potrebna jedna sveobuhvatna strategija, zasnovana na činjenicama, koja će zaustavit naše stradanje, asimilaciju i nestajanje sa ovih prostora, a to zahteva puno više znanja, obrazovanja i mudrosti od komentara koje možemo da pratimo na sandžački portalima, a koji su više od 90% potpuno van pameti i svakog razuma.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Bake 2020-09-08 15:42
Ako su obrazovani slicni tebi ili kao ti onda mogu zamislit kakvi su ne obrazovani.
Sigurno je da imam mnogo vise obrazovanja od tebe,ali citajuci tvoj komentar poceo sam i u svoje obrazovanje da sumnjam.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # TITO NP 2020-09-08 19:22
Znas Bake kad su pitali nekog mudraca kako postižes da odrzis zdravo telo, duh i energiju, on im kaže ne raspravljam se sa budalama i kazem im da su u pravu i otarasim se,. Kažu mu ali to nemoze uvek tsko... Kaže mudrac u pravu ste :)
E tako ja sa Rahman i Rahim. Čovek nosi ime Milostivi a toliko je zloban da Allah pomogne. Pogodilo ga ovo u stihovima oko kradje izgleda :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Učitelj 2020-09-08 18:38
E moj Rahmane, ja dosad tebi nađoh više pravopisnih grešaka nego Titu. i toliko si nepismen da ne vredi sa tobom ni diskutovati. A drugo kako ti tvoji pametni mogu da padnu pod uticaj kako kažeš napismenih. Kad čovek malo bolje pročita tvoj komentar vidi se da si totalno glup i neobrazovan Tito bi ti mogao profesor biti. Pokri se po ušima i cuti.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # TITO NP 2020-09-08 19:05
Ma u pravu si Rahmane sve ;):):):):):) u redu je, evo bacam diplomu kad si mi ti našao greske ;);););););)
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Rahman 2020-09-08 22:27
Povlačim se, predajem se, ni do sada nisam komentarisao, povremeno zabave radi pročitam komentare, bude mi žao kada vidim jednu totalnu destrukciju i dekadenciju velikog broja komentatora, mada se povremeno može naići na veoma interesantne ideje i stavove. Ja vam više neću oduzimati prostor, uživajte.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Ćerim 2020-09-08 23:00
Đe si se ti deo Rahmane, ne raspravljaj sa botovima i neostvarenim pojedincima koji samo na portalima mogu da iznose svoje mišljenje i tako pomisle da su nešto važni, a u stvarnosti ih niko ne respektuje.Čast pojedincima, ima i takvih.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # sara 2020-09-08 12:21
ISKRENO, I NE VIDIM NEKU RAZLIKU U PISANJU NOVINARA SA PORTALA I
KOMENTATORA NA ISTOM.
A NOVINARIMA TREBA VISE SLOVA DOK NAREDAJU TITULE NEGO DA NAPISU IME I PREZIME.JOS KADA BI KOMENTATORI ISKLJUCILI PSOVKE I VREDJANJA, BILO BI MNOGO BOLJE.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # mehmed 2020-09-07 20:57
Na kraju ce u toj Hadum Sranci ostatii samo suljo...sa par njemu slicnih..-
-oni ce ubrzo pozvati Sarajevsku Hadum Sranku sda i Kavazovica u Tutin, da im on , SVIMA a i sebi Opelo ODRZI.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Nur-Bec 2020-09-07 21:22
Sulejman Ugljanin treba pod hitno da da ostavku.Zadnjih godina je nacisto upropastio stranku,jer da nije on na njenom celu mnogo bolje bi prosla na izborima.SDA mora da otjera Sulejmana i na njeno celo postavi nekog harizmaticnog mladjeg covjeka koji bi regenerisao stranku.Ako tako ne postupe na sledecim izborima nece ni postojati,sigurna sam u to.Idu u zaborav ako pod hitno nesto ne preduzmu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # banda stara 2020-09-07 22:48
Te stranke su porodični biznis, tako da ostavka Sulja ili bilo kojeg od tri "naša ljidera" ne dolazi u obzir dok ne staše krvni naslednik. Izgleda da Suljo ima problema sa sinom koji izgleda neće u politiku, Ako ga Suljo ubedi, eto Suljove ostavke. Najgora situacija će biti kod Mufta, jer su sinovi od dve tri žene, pa će biti velika borba njihovih majki za presto. Ada njih treba samo staviti na IGNOR dok se ne dozovu pameti, što je vrlo, vrlo teško
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # TITO NP 2020-09-08 04:31
Znači slovo po.slovo što rekne Vučić 500 puta sam pročitao svaku reč od tebe banda stara i svaku reč potpisujem.
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # TITO NP 2020-09-08 04:28
Ne nego da otera lopove prvo iz Tutina pa redom i da ostavi stranku Imamovicu i ostalim mladim kadrovima a ne tapetaru za tapacirani nameštaj iz Tutina i raznim bageristima, uzgajivacima kokošaka i td i td i td.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Tutinac 2020-09-08 10:02
Tutin je opljačkan i oglođan do koske.Završiše ga lešinari.Ostali su još borici da se iseku i to da se razgrabi i da završe sa ovom kasabom.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # PBPB 2020-09-08 15:34
Kakvih se kretena sve uvuklo u stranku i tu se uhljebilo,nije cudo sto je i Suljo postao takav. Po pismenosti kadar u pojedinim opstinskim odborima mu je na nivou clanova Zulu plemena a po moralnim kvalitetima ti clanovi opstinskih odbora se nemaju sa cim meriti,jer takvog nemorala nema za usporedbu.
Od svih skola clanovi opstinskih veca mu imaju samo vozacku dozvolu i to „B“ kategoriju.
Kod nas te odbornike,a posebno Suljove zovu Kurban Odbornici ili soder odbornici.
Po veri Islamu znamo da se Kurban deli u odredjenoj kolicini ,ali njegovi odbornici familiji dele po 70 kg. mesa od kurbana.
Isti su i ovi iz ove druge dve stranke,mozda jos i gori,ali za kurbansko meso su Suljovi najsire ruke.
I Bruka i Sramota i Grehota.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # DEMO 2020-09-08 19:12
Politicari koriste. Saradnike kao toalet dok im trebas posle te zgaze.Pogledajmo koliko smo svi bili na.nogama za izbore zavadali se vredali a funkcije dobiju samo tridesetak ljudi a svi mi smo ostali nista do sledecih izbora i tako to svi lideri rade.Samo dok mu trebas svi sutaju kad nadu neku drugu budalu.Samo budale ginu za idealè.Nema vecih fukara tracara podmetanja nego kod politicara.Svi oni nas koriste za njihovo dupe.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # sara 2020-09-09 08:33
ziva istina
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari