SPP: Plaši nas bošnjačko i bosansko blanko povjerenje Đukanoviću

Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori, koja je dio koalicije “Crno na bijelo” poslala je otvoreno pismo na više adresa u Bosni i Hercegovini u kojem navode da ih plaši “bošnjačko i bosansko blanko povjerenje” predsjedniku Crne Gore Milu Đukanovići i Demokratskoj partiji socijalista, stranci iza koje stoji.

mandic kalac abazovic 696x469

Otvoreno pismo Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori koje je upućeno reisu Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu Kavazoviću, predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću, članu Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću, SBK, Udruženju Sandžaklija u Sarajevu, predsjedniku Naroda i Pravde Elmedinu Konakoviću i na adrese više medija u Bosni i Hercegovini prenosimo integralno.

“Ohrabruje nas interes i spremnost institucija, grupa i pojedinaca da pruže pomoć i zaštitu svojoj braći iz Pljevalja, Sandžaka i Crne Gore, kao i da sačuvaju čast i živote potomaka pljevaljskog muftije Šemsikadića, onako kako su Taslidžaci sa njim na čelu štitili živote i čast Bosne i Bošnjaka u drugoj polovini 19 vijeka, kada su se hrabro borili oko Tuzle, Doboja, Sarajeva… Ohrabruje i činjenica da su Bošnjaci naučili lekcije iz prošlosti i da nikada više neće dozvoliti neku novu crnu pticu – Srebrenicu. Ohrabruje još i da Bosna i Bošnjaci Crnu Goru doživljavaju kao prijateljsku zemlju, partnera i saborca ka euro-atlanskim integracijama, ali, istovremeno plaši površna percepcija partnera, prijatelja i saborca, kao i realnog stanja u Crnoj Gori.

Plaši nas to bošnjačko i bosansko blanko povjerenje čovjeku i partiji koja stoji iza njega. Povjerenje čovjeku i partiji koji sa (pod)smjehom Bošnjake u Crnoj Gori, kao i sve druge građane 30 godina drži u ropstvu, strahu, podjelama i ucjenama. Imamo li kao narod pravo na to? Imate li vi pravo na to? Jer, davati podršku čovjeku, pod čijom vlašću su se dogodili svi zločini nad Bošnjacima u Crnoj Gori, etničko čišćenje u Bukovici, policijska akcija Lim prilikom koje je 1993. godine pohapšeno i mučeno kompletno nevino rukovodstvo stranke SDA u CG, pa sve do monstruozne deportacije bošnjačkih izbjeglica iz BiH Karadžiću direktno u smrt – i, maltene, na silu mu gurati u zagrljaj Bošnjake je nedopustivo.

Da li se možda pokajao ili zatražio oprost Bosni za permanentno širenje mržnje, podstrekivanje na zločine putem svojih tadašnjih medija RTCG i dnevnog lista Pobjeda tokom agresije na Bosnu? Zabrinjava nas da je malo ljudi u Bosni koji primjećuju da Đukanović zapravo nikada i nije izašao iz 90-ih i da upravo on sistematski hrani taj šovinizam i četništvo u Crnoj Gori nekažnjavanjem zločina, incidenata, sporadičnih izliva vjerske i nacionalne mržnje. Zar najbolji i najočitiji primjer nisu incidenti od prije par dana u Pljevljima, gdje Đukanovićeva policija nije procesuirala niti jedan slučaj napada na Bošnjake ili na Islamsku zajednicu?

Ostali smo zatečeni i neprijatno iznenađeni, po svemu sudeći, sinhronizovanim nastupom određenih medija i pojedinaca usmjerenih prema građanskoj koaliciji Crno na bijelo, čija je SPP jedna od ponosnih članica, gdje je očigledno stavljen fokus i meta na nosioce te liste, gospodina Dritana Abazovića i predsjednika naše stranke, gospodina Hazbiju Kalača.

Količina neistina, poluistina, dezinformacija i fabrikovanja straha kako bi se gore navedeni predstavili kao opasnost po nacionalne interese Bošnjaka u Crnoj Gori, ali i regionu, pa i po samu Bosnu, je zaista frapantna.

Jasno nam je da se takvim pristupom želi uticati na koaliciju Crno na bijelo i njene lidere, kako bi eventualno promijenili svoj stav o neophodnosti političkih promjena u Crnoj Gori, a bez Đukanovića i njegovog DPS-a. Naravno da ćemo ostati dosljedni obećanju građanima koje smo dali u toku kampanje i za koju su nas građani delegirali, a to je smjena korumpirane vlasti i snažan iskorak ka evropskim integracijama sa svim benefitima koje taj put nosi. Znamo da to neće biti lak put, ali, ukoliko sada ne krenemo da rješavamo stvari, bojimo se da bi za četiri godine moglo da bude kasno.

Sa druge strane, jasna i nedvosmislena podrška iz Brisela, Berlina i drugih evropskih centara našoj platformi u nastojanjima da Crnu Goru učinimo sigurnom državom za sve, samim tim i za Bošnjake, pravno uređenom i ekonomski stabilnom, daje nam za pravo da, kao članica platforme Crno na bijelo, a istovremeno i permanentno kao bošnjačka partija koja se dugi niz godina u Crnoj Gori i Sandžaku bori za dostojanstvo našeg i drugih naroda, pozovemo istaknute institucije, grupe, pojedince, ali i ukupnu bosansko-hercegovčku javnost da pomognu našu borbu za evropsko bolje sutra, kako Bošnjaka tako i svih drugih građana u Crnoj Gori, te samim tim i susjednih država među kojima je i naša lijepa Bosna, tako što će sa jedne strane tražiti hitno pronalaženje i procesuiranje počinioca incidenata u Pljevljima, a sa druge strane uvažiti i podržati činjenicu da građani Crne Gore nakon 30 godina žele promjene.

Jedno je sigurno: ne postoji opcija kojom bismo ugrozili evropsku ili NATO budućnost Crne Gore, njen spoljnopolitički kurs ili dobre odnose sa Bosnom ili nekim drugim susjedom.

Đukanović je evropska i regionalna politička prošlost i tu činjenicu ništa ne može promijeniti. Zato vas kao braća molimo da je uvažite i da, kroz saradnju sa nama ili drugom bošnjačkom političkom strankom koja je također najavila učešće u koalicionoj vladi sa nama i drugim partijama, uvažite i izbornu činjenicu da građani Crne Gore većinski žele promjene, brži evropski put, veći standard, bolje međunacionalne odnose i saradnju sa susjedima, uključujući i Bosnu.

U interesu Bošnjaka, kao i svih drugih građana je da se promjenom vlasti snažno utiče da stvari krenu nabolje. Bošnjaci su danas najsiromašniji građani. Opštine u kojima Bošnjaci čine većinu ili ih ima u značajnom broju, su najnerazvijenije u Crnoj Gori. Nacionalni korpus je vještački podijeljen na više kolona. Najviše se Bošnjaka iseljava iz Crne Gore…

Ovo je pravi momenat da crnogorsko društvo kojem pripadamo napravi ključni iskorak ka istinskoj demokratizaciji i ostvarivanju građanskih i nacionalnih prava Bošnjaka i svih građana, te da ubrzano krene ka evropskim integracijama i vladavini prava.

Ono što istinski plaši Bošnjake u Crnoj Gori je realna opasnost da bi, u bliskoj budućnosti, sa dosadašnjim DPS sistemom vrijednosti i lažnom demokratijom, za tako nešto bilo kasno, i da se za par godina možemo probuditi u nekoj drugačijoj Crnoj Gori, koja bi bila teret, ne samo samoj sebi, nego i svima u okruženju, sa posebnim akcentom na Bosnu i Hercegovinu”, navodi se u otvorenom pismu Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori.

Komentari  
+39 # Np 2020-09-08 20:50
Al je zato ok da vjerujemo mandicu :D
Odgovori | Prijavi moderatru
+17 # mikla 2020-09-09 09:06
"POPOVSKI USTANAK" IH NE PLAŠI NITI VOJVODA MANDIĆ.DANAS PRICAJU JEDNO SJUTRA DRUGO,E TIMA ONI VJERUJU.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # ANTE 2020-09-10 08:23
OVO JE PISAO MUFTIJA DA PODIGNE HAZBIJU KALACA TO JEST SVOJU SPP U CG.
U TEKSTU PISE PONISNA SPP, JESU LI TO DRIGE STRANKE PONIZENE, I NISU PONOSNE?????
A I ZANIAMLJIV MI NAZIV KOALICIJE KRIVOKAPICA "MIR JE NASA NACIJA" SAMO PITAJTE U SREBRENICI BOSNI, HRVATSKOJ,KOSOVU A I U CG NE SAMO PLJEVLJIMA VEC I DRUGIM MESTIMA KAKO JE TO MIR NJIHOVA NACIJA. PA ZNAMO SVI DA SE SLOBIVA VILA ZVALA."VILA MIR" ODAKLE SU POČINJALE SVE AGRESIJE NA BISVSE REPUBLIKE. AKO TO BOSNJACIMA NIJE JASNO ONDA NEZNAM STA TREBA DA IM BUDE JASNO.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Хомер 2020-09-10 09:43
Колко незнања у коментару! Кривокапићева коалиција се не зове Мир је наша нација већ Бечићева, није Слобина Вила мир већ Титова и није име Мир већ акроним и значи Маршалова Интимна Резиденција. Нису постојале никакве "агресије" (осим из Хрватске) већ грађански ратови. Зна се ко је у Босни жртвовао мир и ко је у Хрватској нападао касарне. Књигу у шаке
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Ilija.da 2020-09-10 21:48
.,,nisu postojale nikakve "agresije"(osim iz hrvatske)vec gradjanski ratovi.,,!! a ko je razrušio vukovar,ko je granarirao dubrovnik??ko je proterao hrvate iz istočne slavonije i kninske krajine ??...a da ostavimo po strani zločine i genocid u bosni
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Живојин 2020-09-10 23:48
А ко је од Вуковара направио подземно усташко утврђење, блокирао и нападао све објекте ЈНА и прогањао породице припадника ЈНА у њиховим становима? Ко је протерао Србе из западне Савоније, свих хрватских градова, свих градова и насеља Педерације са хрватско-бушњачком већином, па онда и из Крајине? Како се зове протеривање целокупног народа са једне територије? Геноцидни Алија, потомче Илије који ето никако немере и неЈће да се затре!
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Ilijina odiseja 2020-09-11 08:28
..ko je bio prvi proteran masovno sa tih prostora koje spominješ i kako de to zove ???
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2020-09-11 10:13
Османлијско-турски окупатори и то се зове ослобођење! :eek:
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Pljevlja 2020-09-09 20:54
Uskoro ce nam se pored Abazovica i Zukorlica pridružiti i Husovic. Svi smo mi ipak Srbi, sto bivsi, sto sadasnji.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # TITO NP 2020-09-10 08:29
Bravo Pljevlja, j*bi j*bi, ako, ako palo te zahvaljujući našim hadaljevima iz SPP. Samo tako sto ih jos nećete izbaciti iz vlade a polako osetiće oni ko ste vi i kako vuk izlazi iz jarece kože.
A sad oni BOTOVI neka.mi traže pravipisne greške . Bujrum.
Odgovori | Prijavi moderatru
+42 # Damir 2020-09-08 21:48
Mene plaši kumovanje sa onima koji su nas klali. Sa onima koji nam pokazuju put za Tursku. Onima koji nam lome izloge, ruše i pale dzamije ,naša ognjišta. Ja se bojim onih koji će zbog vlasti izdati i vjeru i narod i porodicu. Djukanović je mozda krao ali nas nije progonio. Nije nam prijetio Rusijom. Nije nam mahao srpskom trobojkom. Nije dizao tri prsta i prijetio drugom Srebrenicom. Pametnom i iśaret dovoljan.
Odgovori | Prijavi moderatru
+26 # Nur-Bec 2020-09-08 22:45
Potpisujem,nema se sta dodati ni oduzeti!
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # Magra 2020-09-09 07:58
Potpuno ispravno Damire, treba ići sa proverenima. Dritan Abazi je zeznut igrač sama činjenica daje Albanac a znamo da kod Albanaca nema prezime na IĆ bilo daje katolik ili islamista. Stariji pamte Rahman Morina žena mu je Srpkinja i zove se Bratislava Buba Morina eto on kao izdajnik svog naroda nije mijenjo prezime na IĆ. Porodica Abazi sad je Abazović naravno ako je Albanac pitanje je zašto su prešli na IĆ. Sad nam taj Albanac sa IĆ i Muftijin SPP riješili da idu sa Srpskim četnicima. Muftija piše matičnoj BiH daje on u pravu hoće da BiH građani misle njegovom glavom i daga podrže da on bude vlast u CG koja je to paranoja? Ne mogu da skontam tu Muftijinu želju za vlašću.
Odgovori | Prijavi moderatru
+23 # TITO NP 2020-09-09 08:38
Driton je Albanski ciganin kao sto je Emir ili Nemanja Kusturica srpski. Bijo je Emir pa sad Nemanja . On je Abazi pa sad Abazovic. Takvim ljudima ne treba verovati kao ni onima koji bacaju ahmedije kad odu u BG politiku a vraćaju kad se kandiduju rejsa u Bih, jednostavno kako im je kad po poterbi... onu se prodaju kako vetar duva.
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # Ćerim 2020-09-09 08:50
Treba postupati suprotno onima koji pišu i govore “BIJO”, velika je verovatnoća da je njihov intelektualni kapacitet suviše mali, da bi mogli razumeti komplikovane stvari.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Magra 2020-09-09 09:22
Ćerim ne treba gledati pravopis , bijo, se vodi srcem i ne teži pravopisom ne treba mu intelelekt njegovo srce govori hoćeli sa Srpskim ili CG zastavama. Njegov je izbor hoće li sa Muftijom i Abazijem lažnim Albancem ili sa patriotama CG.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Očevidac 2020-09-09 15:08
Kad dodjes u NP sve sami profesori pravopisa, svi se nešto veličaju kao ovaj Cerim. Kad čuješ lično Zukrolica kaže mnozinu deca al ne kaže dete nego dijete. Zašto ne kaže onda djeca.. slušam Vučića kaže cijo, umesto ceo dan. Slušam, Muftini novinari sa STV pa pola ih je nepismeno. Tito nema dlake ne jeziku očito da ga ne može niko kupiti svoj je čovek i može da piše šta želi i obično sve pogadja u centar pratim sve komentare pa i njegove. Uglavnom traži one opsednute za nekim vodjom i njih namerno provocira, a možda i gresim...
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # TITO NP 2020-09-09 14:53
Ćerim ako napišem BIO onda se misli na organsku hranu. Čiji god da je jezik to je diskutabilno pitanje koliko je ispravno, kao i za mnoge druge stvari. Ovde na zapadu na svaki organski artikal piše Bio. Zdrava hrana. A to sto muftiguzovi polupismeni "doktorovi" sa stancovanim diplomama i ocenama koji se dobijaju što si bolji BOT jači ti prosek kod mufta na mufte.:) a to što vas pogađaju moji komentari nisam vam kriv. Vreme će pokazati koga je muftiguz jh*bao u mozak one sa bijo ili sa bio.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Analiza 2020-09-09 18:47
Pa ti kad si tamo na zapadu koristi se njihovim jezikom, kod nas to ne vazi. I od Komunjara se misljenje ne uzima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Хомер 2020-09-10 09:52
Браво за Анализу. Лепо речено
Odgovori | Prijavi moderatru
+19 # sara 2020-09-09 09:19
TITO NP
POTPISUJEM SVAKU TVOJU REC.
SAMO BIH JOS DODALA, DA JE AZEM VLASI IZJAVIO, DA JE DRITAN ABAZOVIC
PLACEN OD JEDNOG TAJKUNA IZ CRNE GORE DA NAPRAVI OVAJ PRLJAVI POSAO.
ON STVARNO JESTE CIGANIN,
ALBANCI MU PRETE, JER IH JE PREVARIO, DALI SU MU GLASOVE, A NISU ZNALI NJEGOVU NAMERU.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # TITO NP 2020-09-09 15:27
Sara ja pogledam ove muftiguzove poluintekektualne BOTOVE sad me još kao i napadaju za pravopis. Ja napišem jedno tell okrene drugo al važno da se razumemo. Veruj da napišem Zukorlic je najbolji, najpametniji, najjači, Gazija, njegova politika nije izdajnička, on nije rasturio IZ, nije zavadio narod brat sa bratom nije govorio, njegova politika je poštena ne ide sa četnicima sve sto je obećao je ugradio, nije podržao Brnabicku, ne radi za BIA protiv svoga naroda, nije se kandidovao za Rejsa da razbije BiH, Zukorlic je pošten ne voli pare i td.. e tad mi nebi tražili greške u pravopisu. Jer sve što napišem nemogu da pobiju demantuju pa traže pravopisne greške:):):):):) a ja tad znam da sam pogodio u centar.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # sara 2020-09-09 15:45
TITO NP
MENI LICNO NE SMETAJU NIKAKVE GRESKE U PISANJU.
JA GOVORIM I PISEM EKAVICU, JER MI JE TO OSTALO IZ VREMENA GIMNAZIJE I STUDIJA
OD ONOG DAVNOG VREMENA
KADA SU SKOLE BILE BAS SKOLE.
MISLIM DA JE BITNA MISAO KOJA SE ZELI RECI, A NE IZGOVOR, SAMO BEZ PSOVKI MOLIM
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Suzuki 2020-09-09 19:04
Tito ove Zukrliceve dopravi..... i onu Oliveru Živojina sve koji su malo zahadaljeni ili šovinisti. I neka će. Samo mu zameram što Zukrolica zove posebnim imenom.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # TITO NP 2020-09-09 19:16
Slušaj ti Nisan, tojota suzuki šta si već nebitno ja sam to Muftiguz upotrebio zato što ovi Muftiguzovi koriste nazive "Tuljo" i "Prasim" , e zato sam ja inače nebi prvi. Pa čak sam i razmišljao da menjam nik u Muftiguz,
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Nbc 2020-09-09 10:03
Zato i ne treba ćutati! Ali i ne treba ćutati i pričati zašto se narod iseljava.Zašto je loš standard gde Bošnjaci žive? Zašto su bošnjački političari ulizice,poslušnici,bez svoje Ja i itd ? Ovo što sam napisao ne znači da treba druge da mrze već da se bore za svoj narod !
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Ali 2020-09-09 14:02
Damire ne laprdaj ti eto znas ko je klao i palio kazes nas ,samo kako ti to prezive kad su te klali. A ovaj Djukanovic sadio ruze mislis , ustvari on je bio ultra nacionalist 90 tih mnogi su osjetili na svojoj kozi njegovu brutalnost.
Odgovori | Prijavi moderatru
+23 # Nur-Bec 2020-09-08 22:58
A mene plasi to sto vasa stranka ide u koaliciju sa cetnicima i suruje sa njima.Fuj,fuj!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+31 # Djerekare 2020-09-09 00:00
Udruzite de onda sa cetnicima koji planiraju novu klaonicu bosnjaka! Milo Djukanovic je napravio dosta pravih i ispravnih koraka zato ga cetnici i mrze ! Samo da znate vi koji podrzavate ovog cetnika mandica da podrzavate istrebljenje bosnjaka iz juznog Sandzaka za rad par licnih interesa! Nije mi jasna politika Spp-a pa zar sa ovim cetnikom u vlast koji javno proziva svoje saborce da se skupe da bi nastavili zapoceto!
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # TITO NP 2020-09-09 15:33
Posto kritikujes prodanu bradatu starletu sa Mariceve TV, sad će ti ovi muftiguzovi BOTOVI naći pravipisnu grešku, čuvaj:):):):):)
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Djerekare 2020-09-09 16:02
Kritika kojoj nema vrijedjanja je dobrodosla a sve ostalo je put sejtanski! Vi komunjare znate jedino vrijedjati i napadati a to je jasan put prokletih oholnika! Ako kritikujem uvazenog Muftiju Ne znaci da ga mrzim naprotiv!
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Хомер 2020-09-10 10:00
Не лупетају,ко планира клање муслимана,кога боли уво за тим. Ко уопште размишља о вама? Мило је лопов и олош,све што је причао издао је као и сваког сарадника од Слобе,Момира до Маровића,држали би га вечно на власти само ако је против Срба а уништи све. Изненађен сам позитивно да Муфтија види и има снаге да учини прави корак за нормалну Црну Гору а не подељењу страхом једних од других. Ускоро уосталом ћете видети да ето нећете бити поклани. Клања почињу кад усташе долазе на власт Ил цвеће њихово. Не код Срба
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # Dno dna 2020-09-09 06:40
Ovo je dno dna,prosto da covjek ne zna vise sta da kaze.
Po koji put vise treba da se ponavlja genocid nad bosnjacima na ovim prostorima.
Pitam se kojom li ce ministarskom foteljom vucko nagraditi poslusnike.
Pfui
Odgovori | Prijavi moderatru
+17 # Ucitelj 2020-09-09 07:47
Ovi iz ove Zlukorliceve stranke pokusavaju svim silama da ubede Bosnjake da su im dosadasnji ,a najverovatnije i buduci koljaci nuznost koju moraju Bosnjaci prihvatiti,a jedini razlog za to prihvatanje jeste ostanak Zlukorlica i par njegovih djilkosa u vlasti.
Pa Asbija znas li ti uopste sa kim si se utalio u koaliciju? Pa jeli vidis Hasbija sta ti oni vec najavljuju i sta rade a jos zvanicno nisu ni dosli na vlast?
Odgovori | Prijavi moderatru
+22 # Tutinac 2020-09-09 07:55
Kalaču,navedi nam jedan razlog zašto da vjerujemo jednom Amfilohiju Radovicu ili vojvodi Mandicu i odmah cemo te proglasiti novim Ajnštajnom.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Moxshef 2020-09-10 08:44
Tutina hoćeš li razlog? Pa rekao mu Muftija Zukrolic. A zašto mu je rekao pa obećali mu Akreditaciju, a još je kivan Milu Sto ga je podrzao da odvoji CG pa video šta je uradio. Zukorlic je napravio toliko grešaka da ni on sam nezna. Na svim poljima je izgubio al i dalje uporrno pokusava da sebe predstavi kao vladara. Koja je to bolset majko moja.. Suljo i Rasim su se ogradili od dešavanja u CG, što će za dalje političke opcije biti lakše nego Zukrolicu. A ako se formira nova vlada nemoze izdržati ni pola mandata. Jer nemaju podršku gradjana ovo je sve veštačko podržani BG kao što se srbi na Kosovo. To ima da postane leglo Kriminala i korupcije kao što se dešava sad na severu Kosova.
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # banda stara 2020-09-09 07:59
Ovo pismo i ovaj stav je politicki izraz stranke SPP i pre svega njenog lidera Muamera Zukorlica., a ne nekakvog SPP CG i Hazba Kalaca. Pre svega to treba da zna Bosnjacki narod i IZ. Mislim da je ovo dovoljno i Bosnacima i Ulemi IZ da otvore oci i dobro razmisle kud ih vodii Muaner Zukorlic i za cije interese radi.
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # sara 2020-09-09 11:20
I ZUKORLIC I KALAC I CELA SPP SU
OLOS, PREVARANTI, LICEMJERI, IZDAJNICI,
BAGRA, LOPOVI, PRODALI SU VERU ZA
VECERU I ZA TO JE DOKAZ OVO PISMO.
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # sara 2020-09-09 11:53
Ostavljali su sandzacki sinovi na Baustelle nemacke,svoju snagu, mladost i zdravlje da bi
stvorili uslove da zasnuju svoje porodice, a Zukorlic je u svom stilu bahat, hazgin, sa Ahmedijom i Rey-bankama dolazio sa serdzadom.
Lagao, obecavao, urlao - - 500 eura je studentska
tarifa-- a, onda sa punom vrecom bezao za Sandzak, i tesko zaradjeni novac postenih ljudi
koristio za svoj nemoralni zivot, za finansiranje svojih dokonih zenetina, I ljubavnica.
Otvorio je univerzitet sa tudjim parama, da bi sebe i sve one koji moraju da misle kao on, nakitio laznim diplomama.
Mladjahnoj hanumi Elficki nakacio priznanja i
doktora i menadzera i direktora i sta sve ne, a ona jedna POKONDIRENA TIKVA daje intervju za jednu reviju pa kaze, da je oblaci modni dizajner Igor Popovic iz Beograda.
More lepo nema sta, i kada ode kod njega da joj uzima meru covek mora, hteo ili ne, da joj ispipa sve obline i krivine, aferim Muftija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Haber 2020-09-09 14:37
Treba se reći istina.to je dug ...bravo !!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # sara 2020-09-09 16:57
Haber
Jeder Wahrheit braucht einen Mutiger, der sie ausspricht.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Haber 2020-09-10 16:35
Stimme ihrer meinung zu !!@
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # sara 2020-09-09 11:58
Zukorlicu, Monstrume, izdao si postene mumine,
izdao si I Bosnjaka iz carsije, i Bosnjaka sa Sela,
i starinu i omladinu sandzacku.
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # sara 2020-09-09 12:05
Ah, da ne zaboravi bele dzipove i motore sa
natpisom mufti, to moze samo samo jedan
poemeceni um, patoloski izrod sebi da dozvoli.
Odgovoran si pred Bogom i narodom jer si degradirao profesiju Imama i Muftije
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Kačko 2020-09-09 12:22
Kad formiraju Amfilohijevu teokratsku drzavu onda ce da odstrane Dritana kao otpadak, a oni ih podržavaju tako da je sve jasno. Doveli ste ultranacionaliste na vlast pa se pitate zasto smo za Mila
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # dado 2020-09-09 14:04
Raskalašeni bradati izrod pod ahmedijom rasturao islamsku zajednicu,a kad pogazi svetu kapu krenu da sije mržnju i svađu među Bošnjacima.Ahmedija nije nikad ni trebala na pokvarenu prljavu glavetinu.Pisali smo o zlim namerama i upozoravali i danas sve potvrđeno. Zukan jeneviđena Politička fuksa.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Vila 2020-09-09 14:42
Zukoman je najveći manipulatori lažov ikad viđen . ZaBlanko si ti punio dzakove love od sirotinje sa bauštele i je li tvoja blanko fondacija.Taj ce vjeru da promijeni ,pare mu isprale mozak lupeta ,sreca de sad ljudi bježe od njega otkrili su svi podmuklog lažova.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Juzni Sandzak 2020-09-09 15:33
Vidim da ovi iz NP,TT,SJ nepoznaju dobro situaciju u CG i neznaju ko je Milo Milo je iskoristio Bošnjake da bi odvojio CG od Srbije da bi mogo da privatizuje CG za sebe. Njegov sestric kupuje stan u USA za 900 000 Dolara a da ne govorimo sta ima sam milo njegov sin i Brat i dok su oni krali i bogatili se a Bošnjake i Albance plašili sa Četnicima i dava li im socijalu od 100€ i 100€ za glasanje ko vise ima strah od Četnika i Velike Sebije. Dritan Abazović je najpametniji političar nakon našeg vode Zukorlića
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Djerekare 2020-09-09 16:09
Pa dobro idite onda sa cetnicima neka vas pokolju jos to malo hala sto je ostalo! Milo Djukanovic sigurno nije bez gresaka iz proslosti ali je manje zlo od litijasa i ravnogorskih pijanica! Idi ti u koaliciji sa cetnikom mandicem a posle Nemoj da bude "Kuku"....Znam dobro ko je Muamer Zukorlic (Allah Uzviseni mu dao svaki hair i dobro) Ali se Ne slazem sa izborom i podrskom ovim cetnicima a pametan covjek bira uvijek izmedju dva zla ono manje! Ne sumnjam da je Muftija pametan ali Ne treba zaboraviti da je i on sa manama i insan koji grijesi!
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Kačko 2020-09-09 16:10
Pa sta, neka ima sta hoce, sta to ima veze. Sad ti je na vlast Medojevic i noz zica Srebrenica
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Marss 2020-09-09 18:13
SPP-- Srbska pravoslavna partija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Malkan 2020-09-09 18:41
Zukan se naucio kako da zavodi i manipulise sa jadnim polupismenim narodom.On je unio nemir i zlo u dzemate ,zavada brastvo on je na zadatku mora mnogo toga prljavov da kaze i uradi na razbijanju bosnkaka a sve radi vajne fotelje u Bg.spp je najprljavija stranka na ovim prostorima.Udbas cuvajte ss ljudi..
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-09-11 12:49
Moji komentari su izbrisani.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Haber 2020-09-11 15:15
Meša imaš moju moralnu podršku,a imao bi i materijalnu da imam para ko ti
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari