SPP: Zabrinuti jer u Vladi nema ministara iz manjinskih naroda

Stranka pravde i pomirenja je, kao članica koalicije Crno na bijelo, saopćila je danas da je zabrinuta jer u novoj Vladi nema ni jednog ministra iz manjinskih naroda.

hazbija kalac 6 696x469

“Kao partija koja je svoju političku misiju vezala za demokartizaciju, vraćanje države u pravne okvire, time i povećanja sigurnosti i poboljšanja života svih građana, ali i primjenu afirmativnosti do dostizanja izjednačenog privrednog i društvenog razvoja područja na kojima dominantno žive tzv. manjinski narodi sa ostatkom države, imamo i potrebu ali i obavezu podijeliti radost sa svim građanima koji su smatrali da je promjena vlasti bila nužna, da je za tranzicioni period najbolje rješenje bilo upravo ono koje je i prihvaćeno a to je da vlada bude sastavljena od eksperata iz oblasti koje resorno pokrivaju, ali istovremeno podijeliti i zabrinutost zbog činjnice da u novoj vladi među ekspertima nema ni jednog ministra iz manjinskih naroda”, navodi se u saopćenju SPP-a.

Napominju da za zabrinutost ima još razloga, posebno kada se u parlamentu, među elitom većinskog crnogorskog i srpskog naroda vidi u kom se pravcu kreće elitistička misao, koja se umjesto sa pogledom u budućnost, stalno vraća na sporne tačke u istoriju, zarobljavajući i držeći u strahu, između čekića i nakovanja, posebno manjinske narode, ali na taj način zarobljavajući i polarizirajući cijelo društvo.

“Prošlost se niti može promijeniti a vjerovatno ni konačno istinito spoznati, ali se zbog dnevnopolitičkih nadgornjavanja drži visoko među političkim temama i prioritetima. Parlement se pretvorio u ping-pong teren na kojem krila namještaju jedni drugima šanse, pa smo i ovih dana imali priliku slušati o oslobodiocima i agresorima, ali i o tragediji ratova devedesetih i agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, o srebreničkom genocidu, gdje se upotrebljavaju kao najjeftinije sredstvo u političkoj borbi. Jedno krilo parlamenta negira sudsku presudu da se desio genocid a drugo krilo negira svoje učešće u agresiji na susjede pa time i doprinos genocidu u Srebrenici, istovremeno ni ne pokušavaju objasniti kako to da do danas nisu istraženi ratni zločini koji su se dogodili na teritoriji Crne Gore”, ističu u SPP-u.

Ne pokušavaju objasniti kako to da su gradovi gdje žive manjinski narodi danas najnerazvijeniji dijelovi države, niti pokušavaju odgovoriti na pitanje zašto manjinski narodi žive najsiromašnije i zašto se najviše iseljavaju.

“Od nove vlade očekujemo da ispoštuje primarnu orijentaciju na koju je premijer Krivokapić najavio, a to je budućnost i to u jedinstvu naroda, a mi želimo vjerovati u jedinstvu ravnopravnih naroda i građana. Očekujemo da se odnarođeni, hibridni režim razvlasti i da se vlast u prestavničkom sistemu konačno vrati građaninu kao jedinom nosiocu izvornog suvereniteta. Pri tom nikako ne smije biti revanšizma”, poručuju u SPP-u.

Posebno očekuju da nova vlada u reorganizaciji državne administarcije ima u vidu činjenicu da su manjinski narodi u proteklom periodu doživjeli blagi rast bolje zastupljenosti, i to se, shodno meritokratskom principu, mora samo pojačavati a nikako reducirati.

“U stručnom smislu je poželjna zamjena nekompetentnih kadrova ali nikako u smislu produbljivanja jaza i eksplicitnog smanjenja broja Bošnjaka u institucijama sistema. Očekujemo da sve diskriminirajuće zakone vlada inicira prema parlamentu na izmjene i dopune. Posebno očekujemo da se Sandžački, ili Sjeverni region, konačno stavi u razvojni fokus i veliki privredni, poljoprivredni i turistički potencijali stave u funkciju razvoja tog područja”, kažu u SPP-u.

Nova vlada mora prekinuti sa diskriminatorskim mehanizmima vlasti, i podhitno, kao prvi korak i poruku da se prema svim građanima i narodima mora voditi politika ohrabrenja ostajanja a ne kao do sada politika ohrabrenja iseljavanja.

“U tom smislu, neophodno je što je prije moguće, u policijskom sistemu ali i drugim državnim institucijama u gradovima Pljevlja, Bijelo Polje, Berane, Plav i Gusinje, izmijeniti rukovodnu strukturu na način da se ispoštuje ravnopravna zastupljenost i pokaže spremnost promjena koje vode u porast povjerenja građana iz reda manjinskih naroda, u državu i njene organe. Od nove vlade očekujemo da nikako ne prećuti inače tvrdo ćutanje prethodnih vlada na pitanja o ratnim zločinima”, ističu oni.

Ovom prostoru je potrebno pomirenje naroda, ali se mir postiže samo preko pravde, a nikako sakrivanjem učinjenih ratnih zločina.

“Uvjereni da je nova vlada na čelu sa premijerom Krivokapićem spremna hrabro i odlučno ući u reforme, da će imati mnogo više senzibiliteta prema pitanjima koja smo i ranije a i u ovom tekstu pomenuli, te da će bezrezervno nastaviti politiku evropskih integracija kao i politiku dobrih međususjedskih odnosa sa nespornim međusobnim priznanjem, ističemo opredjeljenost da inicijativama kao i učešćem u kreiranju i sprovedbi nove državne politike damo svoj doprinos suštinskoj demokratizaciji društva.. Još jednom čestitamo premijeru Krivokapiću, zamjeniku premijera Abazoviću kao i svim ministrima u novoj Vladi Crne Gore. Raduje nas činjenica da smo jedna od rijetkih zemalja koja je promjenu višedecenijske vlasti izvršila na civilizovan i miran način. Mnogo je posla pred nama ali smo mi uvjereni da će Crna Gora brže nego ikada koračati ka društvu slobodnih i prosperitetnih zemalja evrope na radost svih građana”, zaključuju u SPP-u.

Komentari  
+12 # Malkan 2020-12-05 16:06
Od.pojave Zukorlica Upozoravali smo Bosnjake da je to najveca nistarija i politicka dzukela u istoriji Sandzaka.Borio se i izborio nema nijednog ministra Bosnjaka ni u Srbiji i ni u CG.Samo olajava bosnjake.Sramoto sad kukas nema..Zukorle je ostvario politicki rezultat nema BOsnjaka minostara.SPP JE NAJVE CA PODVALA I PREVARA. Zukorle i Hazbo morate danas da lizete dupe vladarima .
Odgovori | Prijavi moderatru
-26 # NP 2020-12-05 16:21
Ne povezuj Zukorlića sa ovim bezmozgovićem.
On mu je dao smernice a Azbija iskočio iz šina. Zukorlić nije kriv što je on počeo da lupa u jednom intervjuu za štampane medije pa posle za STV.
Prolupao skroz. Počeo da hvali četnike i da veruje u njihovo prosvetljenje....
Sve glupist do gluposti.
Najmoralniji čin je da Azbija podnese ostavku i koliko toliko spasi obraz.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # mesha 2020-12-05 17:48
Muamere ZLOBO Zukorlicu, vrati se u guzicu Vucicevu, smrdi ti iz usta.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Analiza 2020-12-05 18:16
Glupi ste vi i pojma nemate sta se desava u CG. 30 god blanko podrske Milu i Dps-u kostalo nas je mnogo. Iselili se Bos jaci, niti jedan vrijedan projekat dje zive Bosnjaci, asimilovalo se 50% Bosnjaka u nekakve izmisljene nacije i Crnogorce. Rozaje i drugi Bosnjacki gradovi su najsiromasniji 50% stanovnistva se otselilo bez ikakve perspektive. Cemu velicanje Mila i Dps-a? Samo pisete cetnici bla bla a ostalo vas ne zanima. Dajte napisite sta su Bosnjaci imali od Mila?
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Analiza 2020-12-05 18:21
BS pogazila prekogranicu Sandzak regiju, stavili rampu Bosnjacima iz Srbijanskom dijelu Sandzaka,zaustsvili spaja je Bosnjaka Sandzaka kako vjerski tako i nacionalno, i sad treba da velicate Mila. Reci cete bili smo zastupljeni u Vladi CG. A sta je nas narod dobio od toga? Dobili su njihove porodice koji su na guzove se bogat ili a Bosnjaci izvisili. E moji Bosnjaci krstks vam je pamet. Sarsdjuj s kim god hoces samo da tvom narodu bude bolje, a ne gore i gore. Kome cete prazne Bosnjacke gradove u Sandzaku?
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # mesha 2020-12-05 18:24
Bas si sebi super ime izabrao: ANAL-LIZA
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Analiza 2020-12-05 18:47
Smece jedno, pokusaj da udjes u raspravu kao civilizovan insan, a ne kao klosar. Napisi da vidimo koliko si pametan i sta ima da kazes sem prostakluka.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # mesha 2020-12-05 20:39
Hajde ti hadalju lijepo u Beograd da jedes radikalskih govana i vrsis ANAL-LIZ i u tome uzivas. Nemoj da bazdis ovdje cestitim ljudima. Mrs!

Sa mrcinama se samo ovako moze i postupati. Odavno ste vi presli granicu civlizovanog ponasanja bando jedna dvolicna.
Odgovori | Prijavi moderatru
-16 # Analiza 2020-12-05 20:59
Ne javljaj se primitivcu jedan ako nisi u stanju da se ponasas kao insan. Nije ovo forum za divlje svinje.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # mesha 2020-12-06 20:02
ANAL-LIZU u prvoj recenici prozivas glupima sve koji imaju drugacije misljenje od tebe a sad se pozivas na civilizovano ponasanje.

Znaci nisi divlja svinja vec pitomo beogradsko krme.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Sandzaklija__ 2020-12-06 16:55
- A ovi Zukorlicevi hajvani se nadali da ce sa 300 glasova u cijeloj Crnoj gori biti nekakvi ministri....Ali simptomaticno je to...gdje se pojave Zukorlicevi hajvani...tu odmah Bosnjak ostaje bez ministarske fotelje...a onda se hajvani pocnu nadat da ce oni postat ministri...Bas sluze raznim rezimima na jedan vrlo prljav i perfidan nacin. Uglavnom to negde Zukorlic finansijski fino naplati i njemu dosta.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Analiza 2020-12-07 00:00
Evo ga rasimov i suljoc specijalan. Dva srpska spijuna kojima sluze 30 goaina. Pih
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Wiesbaden 1967 2020-12-05 16:55
Azbija Milov coek normalno kukulece pustio ga Chef niz vodu.... Sve ce i ove ostale Vuk da pusti niz vodu, zbog cega se mi ovde zamajavamo,
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Nur-Bec 2020-12-05 16:58
Desilo se upravo ono na sta ja i par musafira godinama upozoravamo ,a to je cinjenica da je Zlukorlic zabio Sandzaku glogov kolac.U CG je prije 4 godine njegova partija na celu sa Asbijom ukrstila nasu zastavu sa cetnickom i ispred opstine slavila okrecuci prase ,a sada su sve ucinili da Mile izgubi i da pobijede pro-cetnicke stranke.Za Milove vladavine Bosnjaci su bili u posjedu 6 vaznih ministatrstava,a sad NIJEDNOG.U Srbiji je par godina bio Suljo ministar i dugi niz godina Rasim,a sada nema NIJEDNOG ministra Bosnjaka.Bravo Zuki dusmanine,uspio si crnogorsku i srpsku vladu da "etnicki"ocistis. Nikada se u Sandzaku veci izdajnik nije rodio niti ce nego sto je on.
Odgovori | Prijavi moderatru
-20 # NP 2020-12-05 18:13
Vala ti svaka čast Nurka (ako si uopšte ti pod ovim nickom)
Kao što vidiš ja bi Azbiju razrešio dužnosti i kamen na kamen ne bi ostavio od njegovih ljudi, doveo mlade ljude ...itd.
Ali to ne znači da ja sad treba da lažem protiv njega, pa još ovako žestoko kao ti.
Ovo ni Gebels ne bi mogao da smisli:

" ... ukrstila nasu zastavu sa cetnickom i ispred opstine slavila okrecuci prase ,a sada su sve ucinili da Mile izgubi..."

Ukrštanje četničke zastave, pa Muamerovi ljudi okreću prase ispred opštine ???
)))
Bravo!
...
I da ..
umalo da zaboravim:
- da li je Azbija i SPP toliko moćan da sruši Mila?
)))
Znaš Nurka - nije mi što nas lažete, to smo navikli, nego mi je što mislite da vam verujemo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # mesha 2020-12-05 18:22
Nisu Muamera ZLOBE Zukorlica ljudi okretali prase ispred opstine nego ispred narodne skupstine CG. Bili su prisutni dok su se krmad okretala na raznju, to su opste poznati fakti.

Na cetnickim protetima su bili prisutni ljudi Muamera ZLOBE Zukorlica sa svojim zastavama. Praktinocno zastave su bile ukrstene. To su poznati fakti.

Jesu li Azbija i SPP faktor koji moze srusiti Mila?
Nisu, ali su halatka u rukama velikosrpskih elemenata. Takozvani "KORISNI IDIOTI" - kako je Leljin nazivao takve falange.

Ali ti to sve vec znas Muamere ZLOBO Zukorlicu, samo sto se pokusavas izvuci na neke hodzinske prevarantske fore.
Odgovori | Prijavi moderatru
-22 # NP 2020-12-05 18:32
Pa jesi li ti Nurka ili mesha?
Mozda hermafrodit i po potrebi se aktiviraš?
)))
Nemam ja problem da polemišem sa tobom pod uslovom da je razgovor bez bizarnih psovki i vredjanja, ali daj nek se Nurka izjasni
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Nurka-Beč 2020-12-05 19:25
Jebi ga, sva sam sjebana. Oprosti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # mesha 2020-12-05 20:27
Pravo je pitanje sta je Muamer ZLOBA Zukorlic kad ga karaju Vucic i Seselj u Beogradu? Njihova licna kurvica?
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # banda stara 2020-12-05 18:39
Sve što radi Kalač je maslo onog sa MILJION TITULA. Neće proći mnogo, on će uz pratnju Kobri postititi Podgoricu sa nekom srpskom delegacijom da pregovara sa Krivokapićem o angažovanju Azbije i još po nekog u nekim Vladinim resorima CG. Na sreću ova Vlada CG neće dugo trajati i biće novih izbora, ali je ovo škola svim Bošnjacima u CG da se organizuju i da masovno glasaju za one koji ne misle zlo Bošnjacima
Ovaj sa MILJION TITULA je i po zadatku iz BG konkurisao na mesto Reisa, ali su ga Bosanci pročitali i odjebali, mada ima još nekih tamo u BiH koji mu veruju. Ni njemu ni njegovim titulama ne treba verovati, jer je to jedan opasni lažnjak sa zavidnom intelektualnom snagom i površinskim znanjem a takvi su vrlo opasni za svoj narod jer su dobri sluge moćnih od njega
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Nur-Bec 2020-12-06 10:53
Ja nikada nisam mijenjala ovaj nick,za to si ti ekspert.I u ovim komentarima imas najmanje 2 nicka.Sta ocekivati drugo od hodzanskih tajkuna koji Sandzaku zabise glogov kolac?
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # NP 2020-12-06 12:12
Pa koji je to moj drugi nick?
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-12-06 14:15
Procitaj komentare ovog meshe.
Videt ćeš da on ne može da smisli Zukorliča, opsednut je njime, vredja, blati itd.
Ali on je mala maca u poredjenju sa tobom.
Pogledaj - on, takav kakav je ispravlja tvoje laže:
- Te nije ispred opštine, te nije uvezan barjak nego samo prisutan, te nisu muftini ljudi okretali prase... itd.
On , mesha, kakav god da je ima imalo obraza a ti ni malo.

- Zar te nije stid da ovako bolesno lažeš, da te čak i najljući neprijatelji Zukorlića ispravljaju?

Leči se Nurka ako nije kasno, to ti je moj bratski savet
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # mesha 2020-12-06 20:07
Nur-Bec je samo pezurativno opisala situaciju koja se stvarno desila. Zukorliceva zastava se vijorila tik uz cetnicke zastave.

Krme se okretalo uz prisustvo Zukorlicevih ljudi. Sad dal je to bilo ispred opstine ili narodne skupstine ima kakve veze?

Sad to sto tebe nije stid sto ste stajali tik uz cetnicke zastave, sto ste bili na derneku gdje se okretalo krme ispred narodne skupstine itd sasvim dovoljno govori o tvom karakteru i uopste karakteru ljudi koji su u Zukorlicevom okruzenju.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-12-06 20:52
Batali mesha.
Vidi, taman sam te ishvalio a ti počinješ da kvariš sliku o sebi :)))
Nego da te pitam kao pametna čoveka:
- Kako će se reći "Gebels" u ženskom rodu?
Ja nisam siguran pa te zato pitam.
Evo da pokušamo:
Ona Gebelsuša je napisala šta je napisala a ti si koliko toliko to ispravio.
Zamisli da joj ljudi veruju?
Zato mesha - samo pravo. I argumentovano.
;)
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # mesha 2020-12-06 23:18
Znaci nije sija nego vrat?

Fakat stoji da su Zukorlicevi bili uz cetnike, razvili svoju zastavu tik pored cetnickih i bili prisutni dok se okretalo prase u sred grada.

Koji su to hodzinski fazoni i fore majko mila. Pokusa skrenuti paznju na nebitne stvari kako bi se zataskala njihova sejtanska posla.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Malkan 2020-12-05 20:15
Zukorle je preko seslja. Klevetao iproterao. ministre.spp ima odlicnu saradnju sa radikalima
.to.je bitno.Kalac ostalo ti sa zukanom .da olajavas Bosnjake to najbolje znate.Spp.je deponija od politicara. .
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Pester 2020-12-05 20:22
Zukorle sa laznim titulama ,namlatio bogastvo,raskalaseni jolpaz nasim parama kupuje politicke fotelje.Najvecd zlo na ovim prostorima.
Odgovori | Prijavi moderatru
-17 # NP 2020-12-05 21:41
A kojim to "našim" parama, objasni mi ako možeš, ali civilizirano bez psovki i uvreda.
Pogotovo tvojim - sa Pešteri.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # mesha 2020-12-05 23:20
Vidi ti hodzka sto se pravi lud. Kojih "nasih para" pita Muamer ZLOBA Zukorlic?

More mars govnaru jedan dvolicni, mislis narod zavajavati tvojim istrosenim hodzinskim forama? Nece moci!
Odgovori | Prijavi moderatru
-13 # NP 2020-12-05 23:47
Da imaš onu stvar rekao bi gde da se nadjemo pa mi ovo reci u lice
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # mesha 2020-12-06 07:12
Cuvaj snagu, doci ce vrijeme kad ce narod govnavim motkama rijesiti stvari.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # PA 2020-12-05 21:49
Pa 'Asbija davno smo mi tebi ovdeka na ovom portalu govorili da ce ti se ogaditi rostilj sa krmkovinom i da ces ga ti debelo popusiti jal od Mila,jal od Cetnika Amvilohija ,jal od onog tvog bradatog Zgubidana zvanog Muftiguz. A ti bi jos fotelju zato sto si okretao krmeci razanj.?E nema 'Asbija,a uskoro cete i tvoj sef Zgubidan Muftiguz odbaciti ka pacarvu.
Nego 'Asbija,ako si jos popusio od onog raspada Amvilohija,onda ces ti biti u velikim problemima i jerbo se moras testirati na Kuronu,jer ko je god kod onog Amvilohija polizao ili popusio taj je zarazen.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Nega sta 2020-12-06 01:00
Vazda SPP ...samo naprijed...Titanik je poceo da tone ..davidimo kako ce Husovic zavrsit Hotele po Ulcinju
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Pešterka ..... 2020-12-06 07:13
Kad bi neki insan koji nema neko znanje o politici bio u nedoumici koga da podrži čitajući komentare na ovom portalu odmah bi se odlučio da to bude Muamer Zukorlic.Najviše zbog ovih sto ga napadaju shvativši koje su to neznalice i kojačati mrznja izbija iz njih dok pišu
Eto Kalac odavno nema nikakve veze s njim a sad je Zukorlic kriv za njegove izjave Nema zašta Zukorlić nije kriv kod nekih Koji god naslov da bude tu se nadje on u komentarima
Hvala Allahu da je to jedna manjina a da je čovjek vjernik nada za bolju budućnost naših krajeva
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # mesha 2020-12-06 07:39
Ma bez ikakvog samo lazu i klevecuuuu.

A Muamer ZLOBA Zukorlic cist ko suza. Ni u kakve afere nije upleten. Ni u kakve sumnjive transakcije nije upleten. Ni u kakvu trgovinu uticaja nije upleten. Nimalo nije bahat. Ni malo ne zloupotrebljava i ne prelazu granicu vlastite ingerencije. Nimalo nije umjesan u sukob interesa u svojim raznim pozicijama uljucujuci tu i onu privatnu.

Samo klevecu, klevecuuuuu
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # NP 2020-12-06 08:27
Hvala za ovakav komentar sestro.
Mi smo dužni da kažemo istinu, pa ovi zlobnici neka pišu šta zele.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # nick 2020-12-06 08:52
zafali se samom sebe, 10 nickova menjas u toku dana
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Nur-Bec 2020-12-06 10:54
Upravo tako
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-12-06 12:13
Hoćeš reći da je Pesterka moj nick?
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # PP PP 2020-12-06 15:52
NP: Ti ovu pod nikom pesterka oslovi sa sestro.
Ovde u mojoj ulici svi mnogo psuju,a tebi bi odmah opsovali sestru,ovu pesterku.Odma bi ti rekli--jhebemo ti shestru pesterku.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # NP 2020-12-06 18:11
To ti je najviši nivo kulture i dijaloga?
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # PP PP 2020-12-06 19:08
Brat ga sestri najbolje smjesti
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # SUZA 2020-12-06 19:52
Jeste vala NP,bas mu je to najvisi nivo kulture,isto ka da je zavrsio medresu za hodzu ili isto kao da pripada ovoj Zlukomanovoj sekti.Samo je njohov recnik ovakav.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # El Baja 2020-12-06 09:02
Kako nema pripadnika naciobalnih manjina u Vladi Crne Gore? Ima. Dritan je Albanac, a u CG su Srbi nacionalna manjina koja nema pravo na upotrebu svog jezika. Sad što Bošnjakanema u Vladi neka odgovore vođe bošnhačkih stranaka koje su odbile da daju podrškz "četničkoj" vladajućoj koaliciji. A takve će biti u CG još dugi niz godina.
Čitajući komentare samo jedno mogu da zaključim: par aktivista Zukorlićeve i Ugljanimove stranke pokušava da zavadi Bošnjake Sandžaka, raspredajući bespotrebne priče i pljujući po Rasimu koni je više uradio za Sandžak no što će ova dvojica uraditi da žive i po 1000 godina.
Toliko.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Malkan 2020-12-06 14:50
Kalac zamoli zukomana neka ti kupi ministarsku fotelju..On kupuje koalicije titulu para ima do.guse.Dil sa seseljem je skupo platio.Ima on dobre cetnicke.veze uvalice te u fotelju..
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari