LGBT udruženje kritikuje stavove Muamera Zukorlića

LGBT udruženje "Da se zna" ocenjuje da je poslanik i šef skupštinskog Odbora za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj Muamer Zukorlić izneo diskriminatorske i nenaučne stavove, te da je pokušao da dovede u vezu pandemiju koronavirusa sa LGBT zajednicom.

354637 zukorlic news1 filip plavcic ls

Udruženje tvrdi da je Zukorlić tokom nedavnog gostovanja na jednoj televiziji “za širenje virusa okrivio blud, nemoral i devijacije poput homoseksualizma”, te da je među “katastrofe” koje su zadesile svet svrstao i Paradu ponosa.

Oni navode da je zabrinjavajuće što takvi stavovi dolaze od čoveka koji vodi skupštinski Odbor za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj.

Ističu i da ostvarivanje jednakih prava svih građanki i građana u jednom društvu nije “katastrofa”, već civilizacijska tekovina.

Udruženje dodaje i da je širenje virusa svuda u svetu stvorilo plodno tlo za “činjenicama nepotkrepljene tvrdnje”, i za razvijanje ukorenjenih stereotipa. (Tanjug)

Komentari  
+9 # mehmed 2020-04-28 20:49
Mislim da se NEKO u ime grupe LGBT zlurado i posve nestrucno uzeo , jednu do dvije recenice iz Zukurliceve Izjave te tendenciozno i jalovo pokusao umanjiti Zukorlicevu ulogu svjetskog ucitelja .
Neka se TA osoba na nekom Mediju suoci sa Zukorlicem.
Prijavi moderatru
-8 # Mars 2020-04-28 21:53
Heee Zlukorlic svjetski ucitelj..koja si ti b...., nisi ni svjestan svoje niske inteligencije...Zlukaorla mozes najvise nazvati seoskim uciteljem i pohlepnim hodzom koji je i ahmediju za blago ovog svijeta bacio sto je suprotno onom sto pripovijeda kao papagaj svaki dan.
Prijavi moderatru
+1 # Safet 2020-04-28 22:45
Muftija sa jedne strane uzdize zapadni sistem vrijedbosti, a sa druge strane kritikuje lgbt i liberalni nacin zivota. Potpuno podjelenja licnost. Ne moze to muftija tako. Ili prihvatas sve zapadne vrijednosti ili ne prihvatas. Nije to samoposluga pa uzmes samo ono sto ti se svidja.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click