Predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović, podneo ostavku

Predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo je ostavku na tu fuknciju, a mandat je vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, čiji je član, nakon što se u javnosti pojavio snimak seksualnog čina na kojem su, navodno, on i jedna od zaposlenih u lokalnoj samoupravi.

fghr7z6e57e5hdfr

On je svoju ostavku obrazložio time što duboko poštuje moralna načela SDA Sandžaka, u čiju zaštitu je stao.

- Svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama i u pojedinim medijima su montirani sa ciljem urušavanja moje ličnosti i SDA Sandžaka - poručio je Mujović za portal Snews.

On je dodao da je godinama bio "izložen linču" od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama za šta je optužio "spregu političkih, kriminalnih i drugih organizacija".

Eksplicitni snimci seksa na kojima su, navodno, Mujović i zaposlena u lokalnoj samoupravi pojavili su sredinom aprila, a kasnije ih je objavio i jedan tabloid.

Nakon njegove ostavke, lokalni portali pisali su i da je žena sa snimka u policiji ispričala da joj se on duže vremena udvarao i da ju je ucenjivao, obećavajući joj rukovodeće mesto u jednoj lokalnoj ustanovi.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što su snimci objavljeni u medijima reagovala je i SDA Sandžaka koja je Mujovića isključila iz stranke, tražeći od njega da podnese neopozivu ostavku na mesto predsednika Opštine Sjenica. (Blic)

 
  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click