Vučić i Nasufović primili generalnog sekretara Muslimanske svjetske lige – Rabite

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa zvničnicima Rijaseta primio je danas generalnog sekretara Muslimanske svjetske lige – Rabite Muhameda Abdela Кerima El Isu, sa kojim je u Beogradu razgovarao o koracima za unapređenje saradnje, izrazivši zadovoljstvo što ona počinje ovom posjetom, javlja Anadolu Agency (AA).

vucic el isa 1 735x400 

Vučić je pozdravio aktivnosti Rabite sa ciljem promocije tolerancije, međuverskog dijaloga i poštovanja vjerskih prava. On je, s tim u vezi, istakao da su od velikog značaja veze koje Rabita uspostavlja u pravoslavnom svetu, te u tom smislu posebno ceni i današnji sastanak generalnog sekretara El Ise sa patrijarhom srpskim Irinejem, saopćeno je iz Predsjedništva Srbije.

Predsjednik Srbije je rekao da “poštujemo muslimansku zajednicu u Srbiji i s velikom pažnjom brinemo o njenom položaju, a da isto tako uvažavamo sve islamske zemlje”.

thumbs b c 728ab98f10b63258495247ac8e5f15d5 800x450

“Tradicija i kultura različitih islamskih zemalja su bliske srpskom narodu i kroz Pokret nesvrstanih zemalja. Zato i sada, kao suverena i nezavisna zemlja, želimo da produbimo saradnju sa Muslimanskom svjetskom ligom i Organizacijom islamskih zemalja”, rekao je Vučić.

On je naveo primjer dobrih odnosa i odlične ekonomske saradnje Srbije sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Generalni sekretar El Isa je rekao da sa velikom radošću posjećuje Srbiju, u koju je došao prijateljski i s ljubavlju, a otići će oplemenjen srpskim vrijednostima. On je naglasio koliko cijeni trud predsjednika Vučića za očuvanje harmonije, ne samo u Srbiji nego i u svijetu.

Vučić i generalni sekretar El Isa su se dogovorili da u Beogradu ove godine bude održana konferencija Rabite, posvećena vezama pravoslavlja i islama, kao i drugih religija, na koju bi došli predstavnici različitih vjerskih zajednica iz celog sveta, čime bi i Srbija bila predstavljena kao zemlja otvorena za sve vjere i narode.

Izvor: Anadolija 

Komentari  
+13 # Malo Morgen 2020-02-06 18:33
Odze se otimaju ko ce biti bolji vucicev dupelizac.

Da ti se zivot smuci...
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Pazar 2020-02-07 09:06
Zilkic 2 akademik :lol: :lol: :lol: :lol:
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Samir_sandzaklija 2020-02-07 19:14
- Ovu praksu je uspostavio Zukorlic...još od vremena kada je primao Milosevicevog premijera,onog Mirka Markanovica u sandzackim dzamijama....
- Hahahaha...možete li sad zamisliti onog šarlatana Zukorlica kako čupa kosu,plače,histeriše...i bije glavom u onaj dzak iz one teretane negde u Beogradu...hahahahahahaha. Šou.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Haso 2020-02-06 19:15
A djeje VOJVODA ORLJANSKI
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Borba 2020-02-06 19:27
Razlika je u tome dali se bore za muslimanske interese ili srpske, sta su zilkic i ovaj novi zilkic dosada uradili za muslimane
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # TT 2020-02-07 11:05
Zadrzao se vojvoda orljanski na hipodromu. Morao je timariti zdrebice. A posle je sigurno morao svratiti do vinarije na osvezenje.
Odgovori | Prijavi moderatru
+20 # Jao 2020-02-06 19:39
A uvazavate vi sve islamske zemlje kad vam treba.kod naivih gde prolazite.a ovamo sa svakim islamski neprijateljem surujete.sto je veci neprijatelj islama to srbija ima vecu saradnju:izraelska vlada.madjarska.ceska.glavonja dodik.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Nur-Bec 2020-02-06 19:40
Ocito ovaj predstavnik Rabite pojma nema o onoj izjavi "sto za jednoga",a ni o tome kakve izjave daje Irinej.Vidi Nasufovica potrcka sto ljubi skute vucku! Fuj !!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Jaa 2020-02-06 19:44
A uvazavate vi sve islamske zemlje kad vam treba i kod naivnih gde mozete da prodjete.a ovamo sto je neka vlada i pojedinac veci neprijatelj islama taj sa srbijom ima najbolje odnose:vlada izraela.madjarske.ceske.glavonja dodik.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # banda 2020-02-06 20:05
Ovaj Nasufovic, Vucicu danas bio pri ruci, a nije bio planiran.Vucic prvo pozvao Zukorlica da dodje sa ahmedijom, ali zamrznuti se za.ebo, zaboravio je u Pazar.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Nur-Bec 2020-02-06 20:23
:lol: :-) :-) :lol:
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # NP 2020-02-06 21:06
Više je žalosno nego smiješno.
Cinizam i zbijanje šala na račun čelnika IZ dovodi do njenog obesmišljavanja.
A to do ovog, protiv čega ste i vi sami.
Zukorlić nije IZ. IZ trenutno predstavlja Dudić. Sutra će neko drugi.
Ali ko god da je - svidjao se on nama ili ne, naše je da ga podržimo zarad budućnosti - naše budućnosti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Malo Morgen 2020-02-06 21:32
Onaj ko obesmisljava IZ je najvise sam zukorlic svojim ponasanjem.

A nase nije da podrzimo nekoga - ko god da je - vec da gledamo da IZ prestane biti plijen nekolicine kabadahija koje je zloupotrebljavaju zarad nekih svojih licnih interesa (uglavnom finansijskih)!
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Dijaspora 2 2020-02-06 22:14
A ko je vise obesmislio IZ-cu od orljanskog hodze? Niko od nas ne podrzava ovu novu zajednicu,ali orljanski hdza kada ode sa svojim uhljupima sa cela te IZ-ce onda ce ona biti prava i nece biti obesmisljena.Niko od nas ne kaze da ne podrzava tu IZ-ciu,ali bez tog sarlatana na celu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Nur-Bec 2020-02-06 22:48
Upravo tako!
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-02-06 22:56
Amin!
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # NP 2020-02-06 22:15
Kako to da je on obesmišljava, kada je bio predvodnik očuvanja legalne IZ ? I to, u vreme kada je policijska čizma skrnavila IZ, hapsila, privodila i na drugi način podržavala pararijaset? Kada se pucalo, kada su se otimale dzamije, vakufi ... kada je većina posmatrača i kritičara poput tebe, vjerovala da se sa državom "ne mere" a on i grupa vjernika su stali na stranu odbrane IZ i odbranili je.
I šta sad?
Dovoljno je lupiti "on zloupotrebljava bogatstvo IZ, on koristi one silne ćupove zlata kojima IZ raspolaže i troši ih"... i tako naturanjem obesmisliti IZ.
Čoveče,
pa prije su otišli Zilićevi ljudi.
Zašto oni nisu optužili Zukorlića za zloupotrebu?
Pa kasnije Makić...pa Halitović... itd.
I?
Niko od njih koji su znali kako se SKUPLJA i troši novac, njega nisu optužili (nisu ni mogli) a ti koji si hiljade kilometara daleko - eto znaš.
Kleveta ili apsurd?
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Brada 2020-02-06 22:23
NP-Ama pusti se sada tvog svetog Zukimija,nego da ti ispricam kako sam se danas smrzao.Od svetog Zukimija i svetog Vasilija Ostroskog nema nikakve fajde.Jos ako izda Ilija gromovnik bice bruka. Ali mi drvosece smo ispali dobri,jer smo svi angazovali svoje traktore na ciscenju snega.Dosta smo posla odradili,a onaj alnaser mi dobro radi.Vidis kad se zaledi pa odledi treba mu zameniti alnaser.Trebao bi i ti videti sta drka kod svetog Zukimija pa probati popravku.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # NP 2020-02-06 22:46
;)
Bolje da sa tobom čistim snijeg nego da se raspravljam sa ovom kratkovidom SL bandom, na čelu sa bandom, Morgenom itd.
Znaš onu priču o mravu kada je krenuo na Hadž? "Moje je da krenem a Allahovo da li ću stići"
Moje je da ukažem a vaše je da li će te shvatiti poentu.
Nego, daj lopatu i idemo na Pometenik da tražimo Životinjka. Nema ga. Mora da se smrznuo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Malo Morgen 2020-02-06 22:53
Zivina rice litije i seta opanke. More bas biti da se hajvan smrzo?
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Brada 2020-02-06 23:21
NP:Nemoj samo da poneses duboke cizme jer smo se i mi danas zeznuli,ulazi sneg unutra.Sada bi bili najbolji opanci pirocanci i vunene carape.
Za sneg cemo te primiti mi drvosece,jer je sevab.A ovi koje si nabrojao hoce samo da ti kazu da je sveti Zukimije gubitas najvece zlo.To mislimo i mi drvosece,tako da bi imao problema i na ciscenju snega.Nama ti je balvan pamet,ali svetog Zukimija dobro smo spoznali.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Malo Morgen 2020-02-06 22:38
Zukorlic je po svemu sudeci jako prgava osoba koja u kombinaciji sa jednim egom koji ga vodi iz belaja u belaj - predstavlja jednu bombu koja unistava sve oko sebe.

Prava kronologija dogadjaja NP:
-zukorlic se zavadi sa nekim svojim odzama
-srpske sluzbe vide sansu da to iskoriste kroz pomoc za oformljavanje jos jedne IZ
-sad sluzbe doziraju svoju podrsku ha jednoj ha drugoj IZ - prisiljavajuci ih da se takmice ko ce biti beogradskom rezimu poslusniji i dobiti vise povlastica

I ti hoces reci da zukorlic ne snosi ogroman dio odgovornosti za ovakav tok dogadjaja?

U stvari mozda i ne sam zukorlic - vec svi mi koji nismo tome stali u kraj. A sad je fakat krajnje vrijeme dok jos uopste i postoji nada da se IZ moze spasiti od totalnog predstojeceg kraha.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Brada 2020-02-06 23:33
Svetom Zukimiju sada odgovara ova podela,jer se uvek moze predstavljati kao veliki branilac IZ-ce i time stavljati pod tepih sve prljavstine koje su odavno vidne u IZ-ci,a koje je proizveo personal na celu sa svetim Zukimijem i koje su i bile uzrok za podeli OZ-ce,nazalost.
Ovo je veliki udarac za njega,no znajuci njega,a po srpskom sablonu,on ce sve poraze predstaviti kao pobedu.Ovi iz Rabite ce sigurno imati susret i sa njim,e pa videcete posle na svim portalima kako ce da bruji,kako je sveti Zukimije,akodemek,doktor,narodni poslanik,odledjeni,zaledjeni,muftija i uz sve titule pricati o velikoj pobedi i uspehu.Ko ga ne zna skupo bi ga platio.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # banda 2020-02-06 22:10
Zukorlić nije IZ. IZ trenutno predstavlja Dudić.....
Dobar vic, ali je više žalosan , nego smiješan.
ps: nemoj nam NP vređati inteligenciju. Sutra ako se prohte Zukorliću, može smeniti Dudića kao ga je postavio. I niko od uleme ne bi smeo prigovoriti. Takva ti je naša IZuS, nažalost
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # banda 2020-02-06 22:15
I neodgovori nam NP, zašto se narodni poslanik Muamer Zukorlić kandidovao za Reisa IZ kada je znao da neće biti izabran. Izgleda da je bio mnogo radoznao
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Nur-Bec 2020-02-06 22:52
Aferim!
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # NP 2020-02-06 20:57
Srbija na delu!
Kada se formira crnogorska crkva - oni pište, vrište itd.
Kada se formira pararijaset uz pomoć ove iste države oni ga pomagaju politički, finansijski, maze, paze ... zalivaju ga kao fikus. Dvoličje na delu.
Umesto da ukinu Frankeštajna kojeg su stvorili oni "podržavaju" i jedne i druge - čitaj podržavaju podele unutar bošnjačkog tkiva.
Bošnjo,
tvoja je zadnja.
Bori se za jedinstvenu islamsku zajednicu!
Ma ko da je na njenom čelu - podržavaj je!
Svi ćemo otići sa ovog svijeta, neko ranije neko kasnije a ona će ostati.
Neka makar našem potimstvu ostane nešto što mora biti nedeljivo i jedinstveno - Islamska Zajednica.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-02-06 21:37
A ti najvise pistis sto mjesto nusufovica tu nije zukorlic/dudic/kujevic da vucicu ljube skute.

FUJ!

A beograd se igra sa vama svima, koristi vasu neizmjernu glad za uticajem, za pojavljivanjem zajedno sa "mocnicima". Beograd stvara atmosferu takmicenja medju balijama ko ce prema beogradskim vlastima biti umiljatiji i poslusniji, ko ce biti glas beograda u sandzaku.

FUJ!
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-02-06 22:32
Izvini, ili si glup ili zajedljiv ili ko zna šta, kada ne razumeš poentu mog pisanja o NEOPHODNOSTI JEDINSTVENE IZ koja će ostati i posle nas.
Protokolarni susret nije grijeh.
Ali igra države sa dvije IZ, gde podrzava čas jednu čas drugu, dovodi do slabljenja uloge IZ u društvu i nas kao Bošnjaka - to je poenta.
Samo jedinstvena IZ može da se bavi sobom i da iznedri najbolje ljude koji bi mogli oblikovati mnogo više nas kao društvo i vjernike.
Banalan primer:
- ne bi imao ko da ide u kockarnice, ne bi se konzumirala i prodavala droga, ne bi se bacalo smeće u rijeku ...itd.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-02-06 22:49
Mi smo na razlicitim talasnim duzinama NP.

Ti u[censored]o tvrdis da jedinstvena IZ istovremeno znaci i zukorliceva IZ te da zukorlica moramo podrzavati kakav je da je.

Uopste nema sumnje da je jedna jedinstve IZ ono cemu svi tezimo.

Ali tvoj recept za borbu za jedinstvenu IZ je jos vise istog - t j jos vise zukorlica ne uvidjajuci da upravo zukorlic predstavlja veliki dio problema/razloga zbog kog smo tu gdje jesmo.

Moj pogled na stvar, a primjecujem da slicno rezoniraju i mnogi drugi, je takav da je NASA OBAVEZA DA STVORIMO PRITISAK NA CELNIKE IZ DA VODE ZAJEDNICU CESTITO, TRANSPARENTNO I DOBRO - jer ovo sto je do sada radjeno je katastrofa.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # banda 2020-02-06 23:14
Zna to NP jako dobro, ali ih je MZ bas dobro udjapio
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Brada 2020-02-06 23:25
Malo morgen i ti Banda,ostavite NP,zalutao je on kao da je mecava na pometeniku.Mi drvosece smo mu rekli da stavi prst na celo,razmisli i da sve iskubicira u vezi svetog Zukimija ,pa da ako dodje do svesti. No evo prihvatio je da ide na ciscenje snega,a to znaci da polako pocinje razmisljati,tako da ce polako shvatiti i koje sveti Zukimije.Nesto mu usao u lezet.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # NP 2020-02-06 23:24
Ne predlažem ja to što mislim da sam mnogo pametan, niti da sam pametniji od tebe ili drugih.
To je jasno definisano u Islamu:
- Halifa, (vodja, predvodnik u Islamu) MORA da se poštuje sve dok ne učini JASNO delo kufra.
Dalje se u hadisima navodi naša obaveza povinovanja vodji čak i ako mislimo da nije u pravu.
Da tako svi postupimo imali bi jedinstvenu IZ koja bi se stabilizovala i konsolidovala te smogla snage da se otarasi npr politike - koja je sada nužno zlo, jer se sa tog polja brani od daljih napada države.
To je recept dat u islamskom učenju a ne moj.
Problem je što mi mislimo da sve počinje i završava se trajanjem naših života. Što zajedljivo mislimo da se Zukorlič obogati vraćanjem Vakufa a ne pada nam na pamet da će to ostati novim pokoljenjima.
Ne gledamo u budućnost.
Ali ... odoh ja sa bradom da čistim snijeg i tražim Životinjka.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Brada 2020-02-06 23:44
NP; Nemoj dirati sada Zivojinka,pusti ga nek se zamajava tastaturom jer mu je Osmo Salihov uleteo u familiju i povecava natalitet.Cuti sada dok Osmo radi.A Osmo je veliki alcak,bice novih zivojincadi ka u bangladesu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Brada 2020-02-06 23:55
NP: Jos nesto.Evo,jedan nas drvoseca Rahim je malo stariji,sada ce mu seseta,pa je on malo vise proveo po tija dersova i on nam je pricao i o Halifama.Tako nam je pricao i o Halifi Jezidu koji je kako Rahim kaze,vladao svega 60 godina posle Poslanikovog a.s. preselenja. E pa kako Rahim prica,sta bi bilo od vere da je ostao Halifa Jezid?Nista jer je istu raskalasenost i on bio uveo kao i tvoj sveti Zukimije.E onda su mu se suprostavili unuci Poslanikovi i nastao je taj neki novi halifat abasida.Ih,ima tu jos kojekakvih prica.Samo da ti je da sednes sa Rahimom pa da ti on to natenane isprica.Nije grehota se zulumcaru i onome ko pogani veru suprostavljati,a posebno ovako na tastaturi.Zato mi kritikujemo svetog Zukimija.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # NP 2020-02-07 00:26
Trebao si da slušaš tog Rahima brado.
Priveo ti je dobar primer.
Halifi su se suprostavili unuci Poslanika a.s. umesto da ga istrpe tih 60 godina (bilo je manje ali ok)
Sta se desilo?
Izbio je krvavi rat. Udario je brat na brata...
Od tada vuku korene ratovi šita i sunita. Do tad niko nije znao šta je to šiit ili sunit - bili su jedno tkivo. Danas imamo Siriju - jasno ogledalo pametnima sta se dešava u budučnosti kada u današnjosti napadamo halifu - imamo ratove, podele... kud češ jače nego pobunili se Poslanikovi (a.s.) unuci protiv halife?
A da se istrpeo halifa, kako islam nalaže?
Šta bi se dedilo da se istrpeo halifa pa ko god ga napadao?
Bili bi danas ujedinjeni a ne isparčani, bili bi jaki a ne slabi...
To se tek vidi kad prodju godine i godine.
Shvati mudrost sabura brado zarad budućih generacija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Sandžak je vječan 2020-02-06 21:10
Biće zanimljivo,Zukorlić se ne vadi iz prkna Vučiću a Vučić sarađuje sa paravjeskom tvorevinom.
Zbog saradnje sa kursadžijama javno se suprostavio Koštunici,Tadiću(od njih nije imao koristi)dok se Vučiću neće zameriti(ima koristi od njega)
Ako se ne oglasi i javno ne popljuje Vučića znači da ga baš briga za paravjersku tvorevinu(jer interes nema alternativu)
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Nur-Bec 2020-02-06 22:56
Odlican komentar!
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Sesko Voja 2020-02-06 22:07
Posto nas Efendi-Vojvoda,'ODZA Zlukorle nema vise para da nas placa,nas Rladikale boli kuhrac koji ce odza tu sedeti.Nasm Vojvodi Zlukorlu je potpuno prlazna kasa,e pa zato mu nismo poslali sada soder,nismo mu dali da se slika pored tih bagera za ciscenje snega i sad ga je ispusio i od Rlabite.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Sesko Voja 2020-02-06 22:10
AHmedija je Vojvodi bila u vinariji ili negde u nocnom klubu,a ovi ga nece bez ahmedije.Postao je zaborlavan efendi-vojvoda.Gde sta ostavi posle ne moze da nadje.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Sandžak je vječan 2020-02-06 23:34
Za NP.
Brate jesi kulturan i inteligentan ali malo i priglup ili si na sisu Zukorlića tj.imaš interes.
Pa čitaj komentare većine nas,da smo za jedinstvenu IZ,da smo protiv paravjerske tvorevine jer je to državni projekat,da javno pljujemo i grdimo Ljajića,Ugljanina i Zukorlića(kao najveće razočarenje i zlo),dok ti i slični tebi čim nešto kažemo za M.Z.odmah nas pitaš za Ljajića ili Ugljanina.Haj probudi se jednom iz sna zvanog šarena laža zvana M.Z.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Nur-Bec 2020-02-07 00:23
Nece se on probuditi,jer mu je bliska rodbina(iako tvrdi da je samo 3-4x popricao sa njim),ili zavisi od njega(njegov uposlenik).
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # TITO 2020-02-07 08:00
Za NP, ponekad pomislim da si ti Muamer Zukorlic, i nebi me izenadilo, on je spreman na svakakve kurvaluke i prervaranja, ali si tanak sa replikama pa vidim da nije Zukorlic, al toliko ga branš i napadas ovu dvojicu ka moj rodjo(al nije Rahim) pustijo bradu i samo Zukorlic, Zukorlic, Zukorlic... sad se nešto usuteo i ja ga pitam šta ti je sa Zukorlicem nešto si ga zapostavio kad on me napade ti nisi ni za jednoga samo teras sprdnju. Reko počeo si da svatas neke stvari :)
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Basa 2020-02-07 10:45
Vi sto ovde samo zukimija napadate,nijeste nista drugo nego obicna goveda
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Ha 2020-02-07 11:11
...ne sviraj kuhrcu. Fali nam jedan zekonja pa eto mesta i za tebe.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # A Ti 2020-02-07 11:15
Basa,si sigurno simentalac i nisi obicno govedo. Star si ti za bika,nego si izandjali sivonja.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # TT 2020-02-07 12:02
Nije BASA govedo,on je kljusina,dorat.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # TT 2020-02-07 10:51
A jesu mu ga ovi iz Rabite debelo zavukli.
Ne pomaze Zukiju uvlacenje Vucku sa zadnje strane jer mu ga i Vucko ovim dobro suknuo. Mozda je Zukiju ostala brada vani pa ga zato ovako Vucko otesao.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-02-07 18:38
Divim se predsedniku Vučiću. Na svoja pleća je natovario veliki teret, za koji njegovi prethodnici nisu ni znali da postoji. Jedan deo tog tereta su i dve islamske zajednice koje postoje u državi Srbiji. Vučić je po vokaciji čovek kompromisa, razgovora, dogovora. Upravo to želi da postignu i predstavnici dve IZ. Zato on daje na značaju i jednoj i drugoj, da se ne bi ona druga strana osećala zapostavljeno i marginalizovano. Želi da ih približi jedne drugima, da bi došlo do dijaloga i dogovora o ujedinjenju. Time bi se itekako relaksirali muslimanski vernici ove zemlje. E sada, može predsednik Vučić želeti muslimanima Srbije sve najbolje, ako to predstavnici 2 IZ ne žele. Vernici žele, u to sam sigurna.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-02-07 18:39
Ali da bi predstavnike doveo za sto i da bi oni imajući na prvom mestu interes vernika, moraće još vode da protekne Raškom. Da li će biti mutna od krvi i strvi ili čista u šta sumnjam, ali moraće se sačekati momenat da sazri i u verskim vođama osećaj da je interes verujućih i njihovo spokojstvo i osećaj sigurnosti ono što nema cenu i za šta ne postoji prednost. Predsedni je svestan i želi da se raskol reši ujedinjenjem, ali to ipak čini suptilno. Jer ipak ne želi da bude veći poslanik od Muhameda. Vernici muslimani Srbije takođe žele jedinstvenu IZ. Hodže sa obe strane su na potezu. Samo neka požure, neka to bude pre nego što se Raška bude isušila ili zatrpala smećem.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari