Dijana Đoković otkrila kako je to ODGAJATI ŠAMPIONA: ''Drugu dvojicu sinova ŽRTVOVALI SMO ZBOG NOVAKA'' (VIDEO)

Dijana Đoković se u dubinskom intervjuu Grejema Besingera osvrnula na žrtve koje je cela porodica podnela u odgajanju budućeg svetskog šampiona.

WXgk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnprN01EQV8vNzQ5NDRjM2Q5ZGNiNDg1MGU5OGFiNmI5ZGUyOGNkOTYucG5nkZMCzQKeAIEAAQ

Bilo je teško, mnogo smo radili, po 15 sati dnevno, morali smo da pozajmljujemo novac sa velikim kamatama da bismo slali Novaka na turnire. Nismo imali ni sponzore, niti menadžere. Sve je bilo na našim leđima, a mi smo odlučili da ćemo uložiti sve što imamo u Novaka.

Na pitanje kako su te žrtve uticale na ostale članove porodice, Dijana odgovara ovako:

- Nekad mislim da su moja druga dva sina na neki način bili žrtvovani jer nismo mogli da investiramo u njih koliko smo investirali u Novaka. Trudili smo se, naravno, ali bilo je nemoguće to izvesti sa troje dece u našoj tadašnjoj situaciji. Sve je bilo podređeno Noletu.

Na pitanje kako su braća to prihvatala, odgovara sledeće:

- Razumeju to. Prirodno, veoma su ponosni na Noleta, međutim, u tom trenutku nisu mogli da pronađu sebe. Insistirali su da igraju tenis po ugledu na njega, ali kasnije su prestali sa tim jer nisu ostvarivali posebne rezultate, pa su odustali i krenuli da traže sebe.

Izvor:zena.blic.rs

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click