UŽAS - Tutinac automobilom bežeći od policije, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa drugim automobilom

Vozač pokušao da pobegne od policije.

udes1

Na Ibarskoj magistrali, u Preljini, jutros oko 7.30, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je na licu mesta poginuo Nikola Đ. (28) iz Kragujevca, dok su tri osobe povređene.

Udes se dogodio kada je vozač Fiat hrome E.F. (41) iz Tutina, bežeći od policije, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa automobilom marke Kia za čijim je volanom bio Kragujevčanin. U prtljažniku Tutinca policija je pronašla velike količine cigareta. U udesu je učestvovalo i taksi vozilo Reno megan, koje se kretalo iz pravca Mrčajevaca, iza Kie, zakucavši se u vozilo ispred.

- Policija je jutros oko 7.30 na obilaznici oko Čačka, u Kulinovačkom polju, kod pumpe OMV pokušala da zaustavi vozilo Fiat hrom, beogradskih tablica koji je vozio E.F. iz Tutina. Međutim, on se oglušio na policijsko "stop" i za njim je krenula potera. Pod rotacijom su ga pratili do kružnog toka u Preljini, ali je on u blizini hipodroma krenuo u preticanje i direktno se zakucao u vozilo koje mu je dolazilo u susret - kaže izvor iz policije, dodajući da je dalja potera ličila na filmski scenario.

udes preljina 696x469

- Vozač koji je izazvao udes, videvši šta je uradio, izleteo je iz svog auta i počeo da beži od policije. Trčao je par stotina metara ka tržnom centru "Atrijum", gde su ga kolege sustigle - kaže izvor.

U gepeku i pregradama automobila Tutinca policija je pronašla veliku količinu cigareta, za koje se pretpostavlja da su namenjene preprodaji, a za koje na licu mesta nije pronađena prateća dokumentacija.

Suvozač nastradalog, kao i dvojica vozača automobila koji su učestvovali u nesreći su zadobili telesne povrede i nalaze se u čačanskoj bolnici. Saobraćaj u ovom delu Ibarske magistrale, zbog uviđaja, jutros se odvijao usporeno. (Srbija danas)

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click